Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Windows 8 va fi disponbil din 26 octombrie

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
22.9 ° C
24.1 °
21.7 °
42 %
4.1kmh
0 %
mar
24 °
mie
25 °
joi
23 °
vin
23 °
sâm
22 °

Windows 8 a fost dezvoltat pentru mai multe platforme, urmând să ruleze atât pe PC-uri, cât şi pe tablete, iar interfaţa sistemului de operare a fost optimizată pentru touch screen.
Data de lansare a Windows 8 a fost anunţată miercuri seara pe blogul companiei din Redmond, Washington, transmite WSJ.com.
Noua variantă a Windows marchează o schimbare radicală în strategia Microsoft. În afară de intefaţa complet nouă, sistemul de operare va suporta, pe lângă platforma hardware clasică x86, şi tehnologia ARM regăsită în majoritatea smartphone-urilor şi tabletelor de pe piaţă.
Intel, partener tradiţional al Microsoft, a început să promoveze tehnologia x86 pentru dispozitive mobile, primele gadget-uri bazate pe platforma clasică, regăsită în marea majoritate a PC-urilor, ieşind pe piaţă în acest an.
Microsoft speră să-şi facă loc pe piaţa tabletelor, dominată de iPad-ul de la Apple şi de produsele bazate pe platforma software Google Android.
Tableta anunţată recent de compania din Redmond, denumită Surface, va fi lansată odată cu Windows 8 RT – varianta pentru platforme ARM. O altă versiunea Surface, mai performantă şi mai scumpă, îşi va face apariţia la câteva săptămâni după lansarea Windows 8 şi va fi echipată cu varianta Pro a sistemului de operare.
Pentru a nu descuraja clienţii interesaţi de Windows 7, compania a anunţat că cine va achiziţiona actuala variantă a sistemului de operare până la sfârşitul lunii ianuarie 2013 va putea face upgrade la Windows 8 Pro la un discount, potrivit WSJ.com.[jwplayer mediaid=”6494″]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare