Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Copiii de la Grădinița cu Program Prelungit Nr.32 au „invadat” Sediul A al Inspectoratului şi Detaşamentul 1 de Pompieri Timișoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Ieri, 26.04.2013, 4 grupe de copiii de la Gradinița P.P. Nr. 32, Timișoara au fost in vizită la – Sediul A al inspectoratului şi Detaşamentul 1 de Pompieri Timişoara situat pe strada Strada Înfrăţirii, nr. 13. Activitatea prescolarior este cuprinsa în proiectul local ” Împreună pentru siguranța copiilor”. Micuții au asistat la diverse exerciții organizate, li s-au prezentat echipamentele necesare salvării persoanelor din incedii și accidente, echipamente de descarcerare.
Copiii au fost încântați să urce într-o mașină de pompieri, să audă sirena, iar ca o acțiune neprevăzută, au putut să asiste la pregătirea urgentă a pompierilor pentru a pleca într-o acțiune reală.

În urma activității desfășurate, mai multi copiii au hotărât ca meseria pe care și-o vor alege la maturitate să fie cea de POMPIER…dar până atunci, vor cere Iepurasului în dar de Paști să le aducă o mașină de pompieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare