Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Crimă în Timişoara, un taximetrist ucis într-un mod groaznic

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Crimă în Timişoara, un taximetrist ucis într-un mod groaznic 1

 UPDATE: Potrivit directorului de la Serviciul de Ambulanță Timiș, Iancu Leonida, victimei i-a fost secționată artera carotidă, astfel a pierdut mult sânge

 Victima avea aproximativ 47 de ani.

Între un  şoferul  de la Tudo Taxi şi un client a avut loc un conflict care s-a încheiat în mod tragic pe strada Munteniei, şoferul a reuşit să comunice colegilor incidentul dar echipajele de poliţie ajunse la faţa locului nu au putut decât să constate decesul său.

Martora la acest incident a vazut bărbatul rănit ieşind din maşină şi prăbuşindu-se pe asfalt dar nu a observat altă persoană în jurul maşinei.

Varianta unui jaf nu este exclusă.Poliţiştii încearcă să afle cât mai multe despre ceea ce s-a întâmplat şi cine este autorul crimei.

 Revenim cu informaţii!!

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare