Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăCrin Antonescu: Nu directorii girează o guvernare, liberalii din deconcentrate să își...

Crin Antonescu: Nu directorii girează o guvernare, liberalii din deconcentrate să își facă datoria

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Crin Antonescu, președintele PNL, le-a transmis directorilor din deconcentrate să nu își dea demisia ci să își facă datoria pe posturile pe care sunt acum. Declarația vine pe fondul destrămării USL. După ce alianța Social Liberală s-a destrămat, iar liberalii au ieșit de la putere, o parte din liderii PSD, printre care și cei de la nivel local, au cerut demisia membrilor PNL aflați în funcții de conducere la deconcentrate.

„Nu directorii girează o guvernare. Ei sunt numiţi pe criterii profesionale, au dat un concurs pentru post. Le transmit să respecte legea şi să îşi facă datoria. Nu sunt puţine cazurile în care membri PDL au rămas funcţionari publici, deoarece sunt profesionişti. Funcţionarii publici nu fac o politică, ci o aplică! În momentul în care am decis că proiectul USL nu poate continua şi ne-am retras dintr-un Guvern pe care nu îl mai puteam gira, ne-am retras din funcţiile politice: miniştri şi secretari de stat. Funcţiile de directori de instituţii deconcentrate nu sunt politice”, i-a îndemnat președintele liberal pe directorii din deconcentrate.

Crin Antonescu s-a aflat astăzi la Timișoara unde a participat la  prezentarea candidaților liberali pentru posturile de europarlamentare care vor avea loc în ziua de 25 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare