UNPR și PC sunt partide fantomă, fără alegători și fără participări electorale, a declarat astăzi la Timișoara Crin Antonescu

- Advertisement -

Crin Antonescu, președintele PNL, a fost prezent astăzi la Timișoara și, printre altele, a vorbit despre posibilitatea ca Partidul Liberal să intre într-o alianță de dreapta. Antonescu a specificat că nu este cazul deocamdată, deoarece românii și-au pierdut încrederea în alianțe politice. Președintele liberal a explicat că USD va rezista în timp, dat fiind faptul că acolo doar PSD guvernează, și celelalte partide (UNPR, PC) sunt grupări politice fantomă, fără electorat.

„Românii nu mai au prea multă încredere în alianțe, Pentru noi a fost o preocupare deosebită ca USL să fi învățat din experiențele trecute și să nu aibă soarta celorlalte alianțe, dar vă declar acum că foarte puține nemulțumiri legate de PSD au ieșit în public. Noi, cei din PNL, am avut o obsesie de a ține întreagă această alianță. Alianța USD va rezista pentru că acolo este doar PSD, restul, UNPR, PC, sunt partide fantomă, fără alegători, fără participări electorale, iar liderii lor sunt locotenenții lui Ponta.”

Întrebat despre atacurile dese pe care le face PSD la adresa Partidului Liberal dar și către el, Antonescu a explicat că el este obișnuit cu o astfel de atitudine, deoarece PNL este singura grupare politică ce poate pune probleme socialiștilor.

„Eu cunosc ipocrizia și minciunea pesedistă mai bine, toate aceste declarații fac parte dintr-un asalt pe care PSD și organele sale de sustinere propagandistică, mă refer la presa pesedistă, îl dau la adresa PNL. Ei știu că noi suntem singurii care le punem probleme. De aceea le este ușor să zică faptul că PNL atacă președenția cu un candidat marionetă a PDL, și implicit a lui Băsescu.  La fel de ușor îi este lui Dragnea să se asigure, ca o cucuvea, că nu o să prind turul 2”, a încheiat Antonescu.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img