Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cu permisul de conducere suspendat, un bărbat din Pădureni a fost oprit de polițiștii locali la volanul unui EXCAVATOR pe INTERZIS!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ca urmare a unor sesizări primite din partea timișorenilor care locuiesc în zona Calea Girocului, pe străzi precum Rapsodiei, Tosca și altele nu se respectă restricțiile de tonaj. Pentru aceasta polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație au efectuat verificări și au depistat în cursul serii de ieri un bărbat care conducea un buldo-excavator pe strada Rapsodiei, pe sectorul de drum unde era interzisă circulația vehiculelor de peste 3,5 tone.

La verificarea documentelor, bărbatul, cu domiciliul în comuna Pădureni, a prezentat cartea de identitate și certificatul de înregistrare pentru utilajul la volanul căruia se afla, nu și permisul de conducere, justificând că îl are acasă. Cu toate acestea, la verificarea în baza de date s-a constatat că cel în cauză avea de fapt permisul anulat.

Polițiștii locali i-au întocmit acestuia un proces-verbal de sancționare conform OUG 195/2002 fiind aplicată o amendă de 810 lei, după care a fost predat unui echipaj de la Biroul Circulație Rutieră Timișoara pentru continuarea cercetărilor deoarece fapta de a conduce un autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis valabil constituie infracțiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare