ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

„Cupa Solidarității”, trofeul pentru care se vor lupta pompierii. Ce echipe din străinătate vor sosi

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

După ce acum mai bine de o lună pompierii din peste 10 județe ale României se luau la întrecere într-o competiție care a avut loc pe stadionul Dan Păltinișanu, de această dată pompierii din județele Timiș, Arad și Caraș-Severin se vor duela într-un turneu de fotbal. „Cupa Solidarității” organizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș, va fi trofeul pus la bătaie pentru una dintre cele 8 echipe participante.

Turneul care va avea loc în Sânandrei, pe sala „BiArena”, aflată la 8 kilometri de Timișoara, va reuni la start alte trei echipe din străinătate. Mulhouse, din Franța, Praga, din Cehia, respectiv echipa pompierilor din Szeged, Ungaria, vor fi celelalte trei combatante. Pe lângă acestea va mai participa și o echipă din partea Prefecturii Timiș, iar alta din partea Consiliului Județean.

Turneul va avea loc în perioada 10 – 11 octombrie 2015. Meciurile se vor juca în sistem 5+1, în două grupe formate din câte patru echipe.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore