În curând vom circula cu troleibuzul 14 până la Dumbrăvița

- Advertisement -

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu a anunțat astăzi că linia 14 va fi extinsă până la Dumbrăvița. Proiectul va fi impelmentat de firma SC Martin Rose România SRL, iar costul total va fi de 13. 5 milioane de lei. Astfel, traseul troleibuzului va fi extins pe o lungime de 3,7 kilometri, proiectul cuprinzând şi construcţia a încă 12 stații în următoarele locații: Ion Ionescu de la Brad, Kaufland Dumbrăvița, str. Fervenția, str. Bălcescu, str. Franyo Zoltan, chiar la școală, str. Iosif Attila.

„Am reuşit să finalizăm licitaţia pentru proiectul de execuţie a extinderii reţelei de troleibuz până la Dumbrăviţa, proiect care va fi implementat de firma SC Martin Rose România SRL, cu câţiva asociaţi. Valoarea contractului este de 13,5 milioane de lei şi termenul de execuţie este de şase luni. Lucrările vor începe imediat” a declarat primarul.

Extinderea liniei de troleiobuz nu este singura lucrare din proiect. Edilul a explicat că, aditional,  se vor face lucrări  de modernizare și extindere la drumul de legătură dintre Timişoara şi Dumbrăviţa. Astfel, șoseaua care leagă sensul giratoriu din Calea Lipovei şi până la sensul giratoriu de la Kaufland va fi extins la patru benzi, două pe sens, ioar pe margini se vor realiza piste de biciclete şi trotuare noi. Proiectul modernizării drumului va fi împărțit între Primăria Timişoarei,  care se lucre până la strada Constructorilor, iar Primăria Dumbrăviţa va executa lucrările până din comună până la sensul giratoriu de la Kaufland.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare