PMP Timiş acuză: „PSD a dat startul pomenilor electorale”. MRU, aruncă „pisica moartă” în curtea lui Ponta

- Advertisement -

„PSD a început deja campania electorală, din bani publici. Cei care vor plăti pomenile electorale ale guvernului sunt românii care muncesc în fiecare zi, se chinuie să îşi plătească impozitele şi taxele la zi, şi duc o viaţă la limita subzistenţei. Majorările de pensii şi ajutoare sociale sunt normale într-un stat civilizat şi stabil, din punct de vedere economic, dar atunci când scopul politicienilor care se află acum la guvernare este de a se asigura că transformă, din nou, România într-un stat de asistaţi sociali, aşa cum a fost în mandatele precedente ale PSD-ului, este necesar să tragem un semnal de alarmă şi să ne opunem vehement acestor practici populiste” anunţă Partidul Mişcarea Populară.

Filiala din Timiş a emis un comunicat de presă prin care acuzele nu se opresc aici: „PSD nu a înţeles nimic din problemele economice grave din ultimii ani de criză economică – se va da din nou drumul la robinetul pensionărilor pe caz de boală, al angajărilor nejustificate în sectorul bugetar şi al politicilor sociale fără acoperire bugetară, dar de impact electoral. Ponta va introduce acciza pe combustibil, care va afecta întreaga populaţie, va declanşa scumpiri în lanţ, pe lângă taxele şi impozitele aberante pe care românii le suportă deja. În schimb, nu a luat nicio măsură de încurajare a mediului privat, de sprijinire a tinerilor cărora le promiteau zeci de mii de euro. Nou numită ministru al muncii, Rovana Plumb, anunţă cu mândrie că, prin ordonanţă de guvern, vor fi majorate pensiile a peste 200.000 de oameni. Cum poate PSD să aplice asemenea măsuri, având în vedere că introducerea accizei la carburanţi a fost motivată prin nevoia de a aduce bani la bugetul de stat pentru investiţii şi infrastructură?” se întreabă filiala locală a PMP.

„Majorarea va fi de maximum 63 de lei, praf în ochii celor care trebuie înrolaţi apoi, pe modelul dictat de <<sforarul>> Dragnea şi aliniaţi în faţa cabinelor de vot. Românii nu trebuie să se lase păcăliţi şi <<cumpăraţi>> de aceste <<pomeni electorale>>, pe care ei înşişi le plătesc. Guvernul a fost votat ca să vină cu soluţii viabile şi să îşi respecte promisiunile de relansare a economiei făcute în campania electorală, însă acum şi-au arătat adevărata măsură a incompetenţei şi a făţărniciei” se arată în comunicatul Partidului Mişcarea Populară Timiş.

Mesajul transmis de PMP Timiş este întărit şi de vorbele lui Mihai Răzvan Ungureanu. Acesta a sărit ca ars la anunţul că „pensiile vor fi din nou majorate”. Fostul premier acuză actuala Guvernare şi în mod deosebit pe Victor Ponta- prim-ministrul Românniei, pe care îl acuză că nu-şi asumă erarea datorită căreia s-a ajuns în actuala situaţie: „Recalcularea pensiilor celor 230.000 de pensionari a avut loc în urma deciziei Curţii Constituţionale din 29 octombrie 2013, care a stabilit că este neconstituţională Ordonanţa lui Ponta prin care modifica şi completa Legea 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice. Domnul Ponta a greşit indicele de calcul, iar astăzi se făleşte cu o majorare de 63 de lei după o eroare pe care nu şi-o asumă. Cinstit premier are România” a spus Ungureanu.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Posta Romana linisteste pensionarii: Pensiile vin intre 10 si 20 ianuarie 2020

Compania Naţională Poşta Română informează că, în această lună,...

Cautat de politisti dupa ce a inselat un batran cu 900 de lei. Suna la 112 daca il vezi

Alertă în Timiş. Oamenii legii caută un bărbat suspectat...

Drumul din Dumbravita spre A1 se va largi la patru benzi cu bani de la UE. Proiectul va dura 4 ani!

Este oficial, drumul din Dumbrăvița care leagă Timișoara de...

Timisoara are oficial buget. PSD si primarul Robu au lasat dusmania la o parte

1,4 miliarde de lei - atât are la dispoziție...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img