Robu trage Guvernul de mânecă. Vezi ce cere!

- Advertisement -

”Cer Guvernului să-şi schimbe atitudinea de discriminare negativă faţă de Timişoara! Este inadmisibil ca, în timp ce pentru o mulţime de oraşe sau municipii, se găsesc bani pentru tot felul de obiective -mai mult sau mai puţin importante-, municipiului Timişoara, cel mai mare contributor la bugetul de stat după Bucureşti, să nu-i revină din acest buget nimic! Ba mai mult, s-a făcut să nu-i revină nimic nici măcar din fondurile europene redistribuite recent! Nu merită, oare: Centura de Sud, Centura de Est, racordul la autostrada spre Arad, spitalul regional, spitalul de copii, Liceul Lenau, Liceul Loga sau Liceul Calderon să fie finanţate imediat, prioritar?” era întrebarea pe care o adresa Robu în urmă cu circa o lună Bucureștiului.

Apelul se repetă din nou. Robu a postat astăzi un nou ”Apel bilunar către Guvernul României pentru alocarea de fonduri de la bugetul de stat pentru obiectivele de interes major pentru Timişoara aflate în jurisdicţia Guvernului”.

Postarea, făcută pe Facebook arată astfel: ”Primăria Municipiului Timişoara solicită Guvernului României să stopeze politica de ignorare a Municipiului Timişoara, unul dintre cei mai mari contributori la bugetul centralizat al României şi să aloce fonduri pentru finanțarea următoarelor obiective de interes major pentru Timișoara, aflate în jurisdicția Guvernului:

Obiectivul & Suma alocată de Guvernul României până în prezent:
1. Centura Sud – ZERO LEI
2. Centura Vest – ZERO LEI
3. Nou record la autostrada Timişoara-Arad – ZERO LEI
4. Reparaţie capitală Gara de Nord – ZERO LEI
5. Reabilitare Teatrul Național / Opera Română – ZERO LEI
6. Reabilitare Sinagoga Cetate – ZERO LEI
7. Construire Bazin de Înot Olimpic – ZERO LEI
8. Construire Sală Polivalentă – ZERO LEI
9. Construire Spital Regional – ZERO LEI
10. Construire Corp Nou la Spitalul de Copii în parteneriat cu Primăria Municipiului Timişoara – ZERO LEI,
Nicolae Robu,
PRIMARUL TIMIŞOAREI”.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare