Documentar despre Tudor Sişu şi un nou vernisaj, la Casa Artelor

Date:

Seara de marţi va găzdui proiecţia documentarului „Luni”, în regia lui Marian Crişan. Sala StudioArt se va transforma într-un cinematograf, începând cu orele 19:00. Publicul va putea viziona un film realizat în 2008, ce a făcut parte din munca de cercetare pentru lungmetrajul Rocker. Producţia are ca şi nucleu o zi din viaţa lui Tudor Sişu, consacratul rapper al trupei La Familia, ce a fost de două ori în puşcărie pentru trafic, deţinere şi consum de droguri. Programul de supraveghere prevede ca Sişu să se prezinte la secţia de poliţie, în fiecare zi de luni. Astfel, documentarul este centrat pe acest eveniment, prezentând  o zi de luni, din zori şi până la lăsarea nopţii, începând cu vizita la oamenii legii şi până la aventurile, cărora noaptea le conferă intimitate şi mister, dintr-un apartament bucureştean, de unde stupefiantele nu lipsesc. Pelicula se bucură de o cromatică alb-negru, care, timp de 55 de minute, nu judecă, ci arată.

Cafeneaua Klapka îşi va schimba decorul, în această săptămână. Cele 20 de lucrări fotografice reprezentând serii formate din mai multe imagini, din cadrul expoziţiei „Secvenţe”, vor fi înlocuite de creaţiile artistului Costin Brăteanu. Vernisajul „Sinergy” cuprinde o selecţie de lucrări realizare în tehnici mixte pe parcursul simpozioanelor de creaţie desfăşurate la Gărâna, Gernik, Csongrad şi Bata în perioada 2010-2013. Motivul este unul en plein-air, iar picturile se bucură de o cromatică caldă. Aceasta va debuta joi, 6 martie, începând cu orele 18:00.

sursa foto:adevarul.ro

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare