Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieDocumentația pentru proiectarea și execuția centurii de sud a fost postată pe...

Documentația pentru proiectarea și execuția centurii de sud a fost postată pe SEAP. Termenul de depunere a ofertelor

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Documentaţia pentru realizarea centurii de sud a Timişoarei, unul din cele mai mari proiecte de infrastructură ale oraşului se realizează cu celeritate. În cadrul unei vizite la Consiliul Judeţean Timiş, acum câteva săptămâni, premierul Sorin Grindeanu promitea că mai multe etape ale proiectului vor fi comasate.

„Documentația pentru proiectarea și execuția tronsonului sud care va completa centura Timișoarei a fost finalizată și depusă ieri pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, cu termen 8 iunie 2017. Așa cum anunța prim-ministrul în urmă cu câteva săptămâni, a fost accelerat procesul de realizare a documentației în cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), care a înregistrat ieri în SEAP proiectarea și execuția „Variantei de ocolire Timișoara Sud. Practic s-a intrat în linie dreaptă cu acest proiect major al comunității timișorene. Încă o dată se demonstrează diferența dintre cei care fac doar politică în Timișoara și cei care se țin de cuvânt și susțin dezvoltarea orașului. Reamintim faptul că PSD Timiș și-a asumat să facă toate demersurile necesare finalizării centurii Timișoarei încă dinaintea alegerilor locale de anul trecut, prin vocea actualului premier Sorin Grindeanu”, a informat astăzi PSD Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare