Calea Martirilor

Traficul în zona Căii Martirilor se va relaxa considerabil. Asta după ce o parte din lucrările prevăzute în cadrul proiectului de lărgire la patru benzi a tronsonului dintre strada Lidia şi ieşirea din Timişoara au fost realizate.

„Direcţia Tehnică a primăriei municipiului Timişoara anunţă că a fost avizată favorabil, de către Comisia de circulaţie de la nivelul municipiului, deschiderea traficului rutier pe două benzi de circulaţie pe Calea Martirilor, pe tronsonul cuprins între strada Gavriil Musicescu şi limita administrativ-teritorială a oraşului, începând de luni, 24 aprilie 2017, de la ora 9 dimineaţa?”, a anunţat primăria.

Şantierul a fost deschis în anul 2016, iar contractul privind executarea lucrărilor în valoare de 2.2 milioane de lei a fost câştigat de firmele Super Construct şi Electroechipament Industrial. Proiectul include şi reamenajarea intersecţiilor Calea Martirilor – str. Mureș și Calea Martirilor – str. Musicescu.

.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.