ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Doi bucuresteni au venit la Timisoara sa vanda stergatoare, in intersectii

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Direcția Poliția Locala Timișoara a realizat un nou bilanț care spune că scade numărul cerșetorilor și oamenilor străzii, în timp ce oamenii legii anunță că i-au sancționat pe vânzătorii ambulanți de ștergătoare auto, care a venit tocmai din București, aceștia diind depistați în intersecția de la Bastionul Theresia.

Una dintre sarcinile zilnice avute de polițiștii locali este depistarea persoanelor care apelează la mila publică pe străzile orașului, dar și a celor care încearcă să obțină bani prin comercializarea de tot felul de produse în locuri neautorizate, în condițiile în care au reapărut vânzătorii de diverse obiecte în intersecții. În ultimele două zile, polițiștii locali au depistat două astfel de persoane care vindeau, în intersecția din zona Bastion, pe strada Hector, ștergătoare de parbrize, încărcătoare și huse pentru documente auto. Cei în cauză, doi bărbați, în vârstă de 37 și respectiv 42 de ani, ambii din București, au fost sancționați în două zile cu câte 2.000 lei fiecare, conform Legii 12/1990, marfa fiind ridicată în vederea confiscării, urmând să se ia aceste măsuri până când vor renunța la această îndeletnicire.

În ceea ce privește numărul persoanelor care apelează la mila publică, numărul acestora a scăzut simțitor de la an la an, spre exemplu, de la începutul acestui an fiind depistați 777 cerșetori și persoane fără adăpost, cu 127 mai puțini decât anul trecut. ”Scăderea numărului acestui tip de persoane de la an la an se datorează patrulărilor efectuate permanent de polițiștii locali, care îi adună pe aceștia de pe străzi, dar și unora dintre cetățeni care semnalează astfel de cazuri la Poliția Locală, la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112. Pe de altă parte, polițiștii locali fac din nou apel către cetățeni să nu le mai ofere bani deoarece în acest fel îi menținem în stradă, mai mult, în acest fel fiind atrași în Timișoara și din alte zone ale țării. Mulți dintre aceștia sunt consumatori de alcool și de substanțe precum aurolacul, unii au probleme din punct de vedere medical, motiv pentru care sunt deseori agresivi”, anunță oamenii legii, care ”amenință” că vor continua acțiunile zilnice pentru descurajarea și diminuarea acestui fenomen.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore