Drumarii din vestul țării au adus, astăzi, o veste excelentă! Se redeschide traficul pe autostrada A1, între Șoimuș și Simeria.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara a anunțat vineri, 16 noiembrie 2018, că începând cu ora 12:00, segmentul de autostradă dintre nodul rutier Șoimuș și Simeria a fost redeschis traficului ca urmare a faptului că antreprenorul Asocierea Tehnostrade SRL – Spedition UMB SRL a finalizat realizarea conexiunii sectorului de autostradă Deva – Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva, aflat în execuție.

Accesul pe autostrada A1 de pe DN 7 se va face în același mod ca înainte de închiderea circulației prin nodul Șoimuș, iar accesul pe A1 din DN 76 se va face pe noile bretele ale nodului rutier Șoimuș, semnalizate corespunzător.

De asemenea, coborârea de pe autostrada A1 se va face prin aceeași bretea, la fel ca înainte de închiderea sectorului de autostradă.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.