16-octombrie-2021
AcasăStiriSocialO timisoreanca s-a urcat in taxi pentru a ajunge mai repede la...

O timisoreanca s-a urcat in taxi pentru a ajunge mai repede la destinatie, dar a ajuns la SPITAL

O timișoreancă a ajuns la spital după numai câteva secunde după ce a urcat într-un taxi, vineri dimineața. Femeia a fost victima unui accident rutier provocat de taximetrist, care nu s-a asigurat când a ieșit din stația dedicată mașinilor de transport public.

Vineri, 16 noiembrie 2018, dis de dimineață, o tânără care se grăbea a urcat într-un taxi chiar în stația din fața Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, pe Bulevardul Take Ionescu, după care a mai apucat să spună destinația, șoferul demarând imediat, fără să se asigure la ieșirea din stație. Următoarea ipostază în care s-a ”trezit” femeia, a fost pe targă, în Ambulanță, pentru că, un alt autovehicul care se deplasa pe aceeași direcție de mers cu taxi-ul în care se afla, mai exact venea dinspre Piața Badea Cârțan și se îndrepta înspre Punctele Cardinale, a intrat în coliziune violentă cu vehiculul în care tocmai urcase.

Șoferul de ce taxi, în vârstă de 50 de ani, a scăpat doar cu o sperietură groaznică, la fel ca și celălalt șofer al autoturismului implicat, care are 34 de ani. Singurul rănit a fost tânăra pasageră din taxi, care a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată la spital pentru a fi ținută sub supraveghere și pentru analize complete.

Vinovat de producerea accidentului, taximetristul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Din cauza accidentului, traficul a fost blocat aproximativ 15 minute pe Bulevardul Take Ionescu.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente