1

Joi, 9 octombrie 2014, în jurul orei 12:30. un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, aflat în timpul executării serviciului de menţinere a ordinii publice pe raza Secţiei 3 Poliţie din orașul de pe Bega, i-a depistat pe numiţii S.M.A. în vârstă de 28 de ani, domiciliat în localitatea Sebeş, judeţul Alba şi pe N.R., în vârstă de 40 de ani, domiciliat în localitatea Liebling, judeţul Timiş.

Jandarmii i-au depistat pe aceştia în timp ce comercializau ţigări cu timbru de duty-free, în apropierea Pieţei Iosefin din capitala Banatului. După legitimarea acestora, jandarmii au constatat că cei doi ”vânzători” ilegali aveau asupra lor 47 de pachete de ţigări (940 ţigarete) de contrabandă, mărcile JINLING, ASHIMA şi MARBLE.
Oamenii legii au întocmit actele de constatare pentru deţinerea şi comercializarea de bunuri accizabile şi de contrabandă care trebuiesc plasate sub regim vamal, iar cantitatea de ţigarete va fi predată Direcţiei Regionale Vamale Timiş, în vederea stabilirii sancţiunilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here