etnobotanice5Sâmbătă seara, în jurul orei 22:30, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 au descoperit în parcarea unui supermarket de pe strada Ghoegh Lazăr, doi tineri care ofereau spre vânzare substanţe halucinogene. Aceştia aveau în maşină 94 de pliculeţe cu substanţe cu efect psihotrop şi o importantă sumă de bani.

La data de 23 februarie 2013, în jurul orei 22:30, poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi despre faptul că pe strada Gheorghe Lazăr, în parcarea unui supermarket, doi tineri oferă spre vânzare substanţe halucinogene.

Deplasându-se la faţa locului, i-au depistat pe V. Flavius, de 25 de ani şi L. Robert, de 22 de ani, ambii din Timişoara, care se aflau într-un autoturism. În urma controlului autoturismului, în interiorul acestuia, poliţiştii au găsit 94 de pliculeţe susceptibile de a conţine substanţe cu efect psihotrop.

Totodată asupra lui V. Flavius au fost găsiţi 2.800 de lei şi 30 de euro, bani care au fost ridicaţi în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de substanţe toxice, cercetările fiind continuate de către poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate.
foto:observator.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here