Doi timişoreni surprinşi de poliţişti în timp ce vindeau substanţe halucinogene în parcarea unui supermarket

- Advertisement -

Sâmbătă seara, în jurul orei 22:30, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 au descoperit în parcarea unui supermarket de pe strada Ghoegh Lazăr, doi tineri care ofereau spre vânzare substanţe halucinogene. Aceştia aveau în maşină 94 de pliculeţe cu substanţe cu efect psihotrop şi o importantă sumă de bani.

La data de 23 februarie 2013, în jurul orei 22:30, poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi despre faptul că pe strada Gheorghe Lazăr, în parcarea unui supermarket, doi tineri oferă spre vânzare substanţe halucinogene.

Deplasându-se la faţa locului, i-au depistat pe V. Flavius, de 25 de ani şi L. Robert, de 22 de ani, ambii din Timişoara, care se aflau într-un autoturism. În urma controlului autoturismului, în interiorul acestuia, poliţiştii au găsit 94 de pliculeţe susceptibile de a conţine substanţe cu efect psihotrop.

Totodată asupra lui V. Flavius au fost găsiţi 2.800 de lei şi 30 de euro, bani care au fost ridicaţi în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de substanţe toxice, cercetările fiind continuate de către poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate.
foto:observator.ro

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img