furt-magazin-e1329235297182-600x400

Doi tineri au fost depistat de polițiștii Secției 1 Timișoara, după comiterea unui furt dintr-un magazin situat pe raza județului Alba. Asupra acestora au fost găsite 245 de pachete de țigări, sticle cu băuturi alcoolice, dar și bani. Prejudiciul cauzat este estimat la suma de 4.500 de lei.

Cei doi sunt minori, de 15, respectiv 17 ani. Cei doi au fost prinși în cursul nopții de 9 spre 10 noiembrie, la ora 1.00, după ce au pătruns prin efracție într-un magazin, ca mai apoi să se deplaseze cu un taxi în Timișoara, pentru a valorifica bunurile. În urma controlului, oamenii legii au găsit asupra celor doi 245 de pachete de țigări, băuturi alcoolice și bani, bunurile fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Ambii s-au ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tinerilor, aceștia fiind bănuiți de comiterea mai multor furturi, atât în Alba, cât și în Timiș sau Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.