AcasăStiriSocialDouă sexy-jandarmerițe, au intrat în rândul oamenilor legii din Timișoara

Două sexy-jandarmerițe, au intrat în rândul oamenilor legii din Timișoara

Cinci băieţi şi două fete, plini de viaţă, nerăbdători să pună în practică noţiunile teoretice primite în cadrul şcolilor de provenienţă. Atât băieţii cât şi fetele au îmbrăcat fără frică haina militară şi au trecut prin probele de foc ale examenelor de absolvire, trecând cu brio de probele fizice şi de cele de specialitate.

Începând de astăzi, 14 iulie 2014, un număr de şapte foşti elevi ai Şcolilor de Subofiţeri din Drăgăşani şi Fălticeni, au devenit cadre militare ”cu acte în regulă”, fiind încadraţi în rândurile efectivelor jandarmilor timişoreni.

Cei șapte vor fi încadraţi în rândul detaşamentelor mobile, urmând să îşi desfăşoare activitatea sub directa îndrumare a jandarmilor cu mai multă experienţă care îi vor ajuta să treacă peste greutăţile inerente fiecărui început de carieră. Noii jandarmi vor lucra cot la cot cu cei experimentați şi spun că sunt dispuşi să-şi asume din plin riscul meseriei pe care şi-au ales-o.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
538CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
186CititoriConectați-vă
48,300AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente