Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

E.ON Gaz Distribuţie a finalizat lucrările de investiţii din partea de Vest a Zonei Calea Şagului

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Societatea de distribuţie a gazului E.ON Gaz a finalizat lucrările de investiţii care au constat în înlocuirea de conducte şi branşamente pe străzile Calea Şagului, Ana Ipătescu, Giuseppe Verdi, Nicolae Leonard, Frunzei şi Cucului din municipiul Timişoara, proiectul având ca obiectiv îmbunătăţirea parametrilor de distribuţie a gazelor naturale pentru consumatorii din zonă. În valoare de peste 1,6 milioane lei, investiţia a condus la modernizarea a peste 3 kilometri de reţea, fiind montate conducte şi branşamente noi, din polietilenă.

Pentru cuplarea noilor conducte la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, E.ON Gaz Distribuţie este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale, în cursul zilei de vineri, 2 august 2013, începând cu ora 9:00, pe următoarele străzi: Calea Şagului (parţial zona de vest), Ana Ipătescu, Giuseppe Verdi, Nicolae Leonard, Frunzei, Cucului, Grădinii, Curcubeului, Clopotului, Vegetaţiei, Aleea Gorniştilor, Bd. Dâmboviţa (parţial zona de vest), Transilvania, Vulturilor, Aleea Poeniţei, Aleea Poiana Ruscăi, Lacului, Tălăngii, Aleea Veveriţei, Ştiinţei, Aleea Cutezătorilor, Filateliei, Fraternităţii, Viforului, Paul Constantinescu, Johnny Weissmuller, Fructelor şi Teatrului.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 18:00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0256.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

E.ON Gaz Distribuţie regretă disconfortul creat şi îşi asigură consumatorii că depune toate eforturile pentru ca reluarea alimentării cu gaze naturale pentru toţi consumatorii afectaţi să se realizeze cât mai repede posibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare