ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

EXCLUSIV Florin Moisa, zis „Dușco”, și un alt bărbat de 61 de ani, sub control judiciar după ce au VIOLAT două minore

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Doi bărbați din județul Timiș sunt bănuiți de comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor, după ce au fost depistați de polițiștii Secției 2 Rurale Săcălaz pe raza localității Uivar. În urma cercetărilor a reieșit faptul că cei doi, în vârstă de 61 și respectiv 35 de ani au întreținut relații sexuale cu două minore, în vârstă de 13 ani.

Actele sexuale aveau loc în locuința celui mai în vârstă, din localitatea Uivar. Bărbatul de 35 de ani este nimeni altul decât Florin Moisa, zis Dușco, cel care a fost atacat acum mai bine de un an cu bâte de mai mulți „interlopi” timișoreni, chiar la priveghiul mamei sale, pentru a nu depune mărturie împotriva lui Sorin Udrea.

Din câte se pare, Dușco s-a apucat să profite de pe urma minorelor. Cele două fete sunt de etnie romă, care frecventează școala chiar dacă provin din familii dezorganizate. Din primele cercetări a reieșit că fetele mergeau de bună voie pentru că primeau anumite sume de bani. După ce au fost reținuți pentru 24 de ore, ambii bărbați sunt cercetați sub control judiciar. „Polițiștii Secției 2 Rurale Săcălaz s-au sesizat din oficiu în cazul celor doi bărbați, de 61 și 35 de ani, care sun bănuiți de comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor. În fapt, aceștia ar fi întreținut relații sexuale cu două minore de 13 ani, în locuința bărbatului de 61 de ani din Uivar. S-a procedat la reținerea pentru 24 de ore a bănuiților, ulterior magistrații dispunând cercetarea acestora sub măsura preventivă a controlului judiciar”, a declarat pentru voceatimisului.ro purtătoarea de cuvânt a IPJ Timiș, Mirela Draghicioiu.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore