Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Excursie pentru bătrâni de Ziua Internaţională a Persoanelor de vârsta a treia

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

În data de 1 octombrie se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Persoanelor de vârsta a treia, manifestare menită să atragă atenţia asupra vârstnicilor, adeseori uitaţi de către familii sau rude.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş va organiza, pentru vârstnicii din cadrul Centrului de Îngrijire şi Asistenţă Variaş, o excursie de o zi la mânăstirea Șag-Timișeni. Acest proiect are ca și scop aducerea unui gram de fericire în sufletele bătrânilor ce se află în centrele de îngijire și asistență.

Pentru persoanele netransportabile sau pentru cele care nu vor putea lua parte la excursie, va fi pregătit, în cadrul centrului, un moment special, cu muzică, voie bună şi un meniu de sărbătoare.De asemenea, şi în celelalte centre din cadrul DGASPC Timiş unde sunt internate persoane vârstnice vor fi organizate momente festive, cu meniuri de sărbătoare şi cu activităţi recreative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare