Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

EXPLOZIE puternică într-un bloc din Timişoara. Bărbat rănit grav, copii intoxicaţi cu fum FOTO+VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Sâmbătă seara, puţin după ora 19:15, pompierii şi câteva echipaje SMURD au fost solicitate ca urmare a unei exploziii puternice care a avut loc într-un bloc situat pe strada Nicolae Titulescu, din Timişoara.

Cauza exploziei pare a fi o butelie folosită necorespunzător, proprietarul apartamentului în care s-a produs explozia fiind transportat de urgenţă la spital, acesta având arsuri pe mai bine de jumătate din suprafaţa corpului. Bărbatul are între 35 şi 40 de ani, din primele estimări ale medicilor.

Odată cu izbucnirea incendiului în imobil, locuitorii acestuia au fost evacuaţi, pompierii fiind obligaţi să scoată din toate apartamentele buteliile oamenilor, pentru a nu exista pericolul ca una dintre acestea să explodeze.

Câţiva dintre vecinii apartamentului în care a avut loc deflagraţia au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-au intoxicat cu fum, între aceştia aflându-se şi doi copii.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=-XVS7FigIwE&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Lacrimi și suspine! Părinții sunt dezamăgiți că, după incendiu, primarul Fritz nu a venit cu televiziunile și la grădinița municipalității

Aseară, în zona centrală a Timișoarei, a izbucnit un mic incendiu, la una dintre...

Cinism în formă pură! Primarul Dominic Fritz aplică tehnici de manipulare pentru to(n)ți ca să scape de Ionuț Nasleu de la Piețe SA

Remeber: primul lucru, după ce a fost instalat în funcția de primar al municipiului...

Zece oameni intoxicati cu monoxid de carbon, morti in 2021, inclusiv in Timis. Cum evitam tragediile

Un număr de 13 cazuri de intoxicații cu monoxid de carbon au fost înregistrate,...