Poli, egal acasă cu Năvodari. Robu: „Poli n-are culoare politică, dar trebuie să joace, să câştige!”

- Advertisement -

Un nou rezultat slab, asemeni jocului prestat pe teren, obţinut de elevii lui Şunda. După acel 1-0 obţinut pe terenul celor de la Mediş, extrem de norocos, deşi gazdele acelei partide au jucat aproape tot meciul în inferioritate numerică, Poli nu a putut mai mult nici sâmbătă, când a jucat în superioritate numerică circa o oră din timpul total de joc.

După lovitura de începere dată, în mod simbolic, de Simona Amânar şi fluierul de start al centralului Iulian Călin, prima fază care merită cu adevărat menţionată din repriza întâi este, fără îndoială, cartonaşul roşu pe care „fluieraşul” i l-a acordat lui Silviu Pană, de la oaspeţi, pentru o intrare violentă asupra lui Alexandru Popovici. Avantajul omului în plus pe teren nu a fost nici acum de partea timişorenilor, elevii lui Şunda nereuşind nici de această dată să profite de situaţie. Culmea, în ultima fază de joc a primului mitan, echipa din Năvodari deschidea scorul, după ce Vezan centra din corner, iar Munteanu lovea mingea cu capul de lângă un Murariju puţin „debusolat”.

Repriza a doua i-a dat „curaj” lui Şunda, care a trimis în teren un al doilea vârf de atac, alături de Szekely, nou-transferatul Wilson Kneeshaw (ajuns pe Bega de la formaţia britanică Middlesbrough). Egalarea a venit în minutul 56, după ce Gorobsov centra excelent în careul lui Panagopoulos, de unde „Turnul” Şeroni deviază cu capul direct în plasa porţii, pentru 1-1. Mijlocul lui Poli dă rateuri şi încă mari, chiar şi când echipa este în superioritate, iar asta se vede meci de meci, cel de sâmbătă seara nefăcând excepţie. Singurul care a încercat şi aproape că a reuşit a fost debutantul Kneeshaw, dacă acestuia îi reuşea preluarea la una din rarele faze în care echipa timişoreană a contat în atac. Până la final, pentru oaspeţi, un fost polist a fost pe punctul de a sufla până şi acest punct, Hristu Chiacu reuşind faza care a făcut ca inimile puţinilor suporteri din tribunele bătrânului „Dan Păltinişanu” să se oprească preţ de câteva secunde. Acesta a scăpat singur cu Nuno Claro, însă portughezul din poarta noastră şi-a arătat din nou valoarea incontestabilă.

După încheierea jocului, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a izbucnit din nou pe Facebook. „Da, Poli nu trebuie să aibă culoare politică! Dar Poli trebuie să joace! Şi să câştige! Jalnic joc şi astazi! Dacă la Mediaş m-am bucurat de rezultat şi de golul foarte frumos cu care am câştigat şi am trecut cu vederea jocul slab, pentru jocul de astăzi, de acasă, cu Săgeata Năvodari, nu mai pot să fac acelaşi lucru. Nu jucăm absolut nimic! Noroc cu Nuno, că, fără el, eram, astăzi, pe loc retrogradabil! Se impun masuri!!! Dar… pe background-ul „HAI POLI!”, nicidecum altfel!” a scris edilul timişorean pe reţeaua de socializare.

Poli Timişoara: Nuno Claro, Dobrosavlevici (min. 81 – Bărbuţ), Şeroni, Scutaru, Morariju, Popovici, Gorobsov, Hasani (min. 46 – Kneeshaw), Nanu (min. 46 – Trandu), Boldea, Szekely. Antrenor: Aurel Şunda.

Săgeata Năvodari: Panagopoulos, Achim (min. 72 – Chiacu), Popa, Munteanu, Lopez, Johnson, Pană, Navarro, Vezan (min. 90+1 – Tigoianu), Deletic (min. 73 – Bărbulescu), Guerra. Antrenor: Cătălin Anghel.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img