Expoziţie pentru casă, construcţii şi decoraţiuni la MALL

0
818

In perioada 05-07.10.2012 in Iulius Mall Timisoara va avea loc cea de-a V-a editie a manifestarii expozitionale „Home Construct & Ambient”.

Prezenta editie se constituie intr-un efort colectiv de a veni in intampinarea dorintei multora de a construi, modifica sau repara, decora toate dupa o nedorita perioada de stagnare in acest domeniu. Se vor prezenta in fata publicului un numar de peste 20 de firme in marea majoritate din Vestul tarii, care vor expune printre altele: echipamente smart home, cabine de dus din sticla securizata, termoizolatii ecologice si vopsele naturale, dezvoltatori imobiliari, porti, garduri metalice, decoratiuni interioare, exterioare, scari interioare, energie fotovoltaica, perdele, draperii si altele in domeniu.

Vor fi prezente noi variante de arhitectura, materiale de constructii, instalatii, tehnologii, concepte si materiale de ambient de care orice casa are nevoie. Expozitia de la demisolul Iulius Mall este deschisa publicului zilnic intre orele 10:00-22:00.

O.T.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.