family olympics„Family Olympics” este un festival al sportului şi competiţiei ce se adresează celor mici, dar şi tinerilor, părinţilor sau bunicilor care îşi doresc să se recreeze prin mişcare. Jocuri, concursuri, premii, dar şi multă distracţie – acestea sunt ingredientele pregătite de „Asociaţia 11even” în parteneriat cu E.ON România pentru toţi timişorenii care vor accesa zonele special amenajate pentru ei în perioada 11-15 iunie 2013.

Organizatorii celei de-a doua ediţii a evenimentului „Family Olympics” şi-au propus ca în acest an să sprijine peste 160 de copii si tineri supravieţuitori ai cancerului. Tabăra „Temerarii” organizată de Asociaţia Little People a fost astfel proiectul desemnat pentru finanţare, fiind unul din cele mai importante evenimente anuale organizate în sprijinul copiilor şi tinerilor care au trecut printr-o experienţă atât de marcantă.

Cei care doresc să susţină cauza copiilor şi tinerilor supravieţuitori ai cancerului pot să aleagă între a participa la unul din evenimentele cuprinse în secţiunea individual şi echipe, evenimente în cadrul cărora vor putea alerga, să inoate sau să facă flotări pentru temerari. Fiecare participant sau echipă înscrisă pot să mobilizeze un grup de susţinători dintre colegi, prieteni sau membrii ai familiei. Aceştia pot să doneze o sumă cuprinsă între 1 şi 15 lei pentru fiecare tur de pistă parcurs, lungime de bazin înotată sau flotare efectuată de participantul sau echipa susţinută.

Prin parteneriatul cu E.ON România, organizatorii vor oferi premii celor mai active persoane implicate in evenimentele din Timişoara şi din celelalte 4 oraşe unde se opreşte caravana !Family Olympics!. Astfel, primele 3 persoane din fiecare oraş care generează cele mai importante donaţii prin susţinători în cadrul evenimentelor de înot, flotări sau alergare, vor primi un tricou şi o minge semnate de Gheorghe Hagi. La rândul lor, cei mai importanţi donatori vor primi de asemenea mingi şi tricouri semnate de marele fotbalist. La finalul campaniei, persoana care, prin participarea sa la „Family Olympics”, a atras cea mai mare sumă donată de către susţinătorii săi, va avea posibilitatea să petreacă cateva ore în prezenţa lui Gheorghe Hagi în cadrul unei cine private. Până în acest moment, o familie din Cluj Napoca care au înotat pentru temerari a reuşit să mobilizeze un grup de peste 15 donatori şi a mobilizat o sumă totala de peste 2.500 lei.

În Timişoara, evenimentele vor avea loc între 11-15 iunie 2013 şi se vor desfăşura în diverse spaţii din oraş, după următorul program:
– 6-14 iunie – înscrieri la evenimentele de alergare, flotări si înot, în zone de pre-activare cu jocuri, concursuri si demonstraţii. Locaţii ale punctelor de pre-activare şi înscriere: Piaţa Unirii si Complexul Studenţesc;
– 11-14 iunie – jocuri, concursuri şi competiţii în 16 gradiniţe şi şcoli selectate din oraş;
– 14 iunie – eveniment „Înotam pentru Temerari” – bazinul „Dacia”, între orele 17:00 – 22:00;
– 15 iunie – sărbătoarea „Family Olympics” în cadrul căreia vor fi organizate zeci de spaţii de jocuri şi concursuri pentru cei mici şi cei mari – Complex Banu Sport, începând cu ora 10:00;
– 15 iunie – happening „Facem flotări pentru Temerari” – Complex Banu Sport, începând cu ora 10:00;
– 15 iunie – eveniment „Alergăm pentru Temerari” – Complex Banu Sport, începând cu ora 16:00.

Alături de Timişoara, caravana „Family Olympics” a fost prezentă la Sibiu (20-25 mai), Cluj Napoca (27 mai – 2 iunie), Iaşi (3-9 iunie). Campania se va încheia cu evenimentele din Târgu-Mureş (17–23 iunie).

Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri vizitaţi site-ul www.familyolympics.ro sau www.facebook.com/familyolympics.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.