Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ionel Pascota termină pe locul 2 cursa din Bulgaria, dar rămâne lider în Campionatul European de est

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Pascota IonelWeekend-ul trecut la Plevna în Bulgaria a avut loc a-III-a etapă din Campionatul European de est unde România a fost reprezentată la clasa 600 Supersport de Ionel Pascota, sportiv legitimat la echipa din Giroc.

Calificările l-a avut lider autoritar pe Ionel Pascota la ambele sesiuni de calificări fiind urmat de Nenad Stoianovic (Serbia) şi Svetlin Ivanov (Bulgaria). Startul cursei a avut loc duminică la ora 16 iar după primele ture, Pascota a început să slăbească ritmul acuzând probleme la motor fiind nevoit să îşi păstreze locul doi în cursă.

Ordinea cursei a fost:

1- Nenad Stoianovic – Serbia
2- Ionel Pascota – România
3- Boiko Bozinov – Bulgaria

După această etapă Pascota rămâne lider în campionat cu 11 puncte avans. În continuare au mai rămas de disputat încă şase etape.

„A fost o cursă destul de dificilă pentru mine deoarece după două ture am simţit că ambreajul motorului s-a slăbit din cauza startului pentru că am forţat prea tare. Din acel moment am ales că este important să termin cursa şi pe virajele de viteză mică să nu forţez pentru a menaja ambreajul.
Am realizat că este important un loc în puncte decât un abandon. Din campionat mai sunt de disputat şase etape şi cel mai important este să termin în puncte fiecare cursă.
Pentru următoarea etapă încercăm să schimbăm complet materialul de concurs pentru că avem şanse mari la acest Titlu de Campion.
Vreau să mulţumesc Consiliului Local Giroc şi Consiliului Judeţean Timiş pentru că sunt alături de mine şi echipa noastră de la Giroc.” – a declarat Ionel Pascota.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare