ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

FOTO Incendiu la Bara. Din ce cauza a luat foc o bucatarie de vara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Panică în localitatea Bara, acolo unde un incendiu a izbucnit la o anexă a unei case. Bucătăria de vară a unei gospodării a luat foc, din cauza unei butelii. Din primele verificări, se pare că incendiul a izbucnit din cauză că butelia era aşezată în vecinătatea unei surse de foc. Pompierii au intervenit de urgenţă. La locul incendiului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autosanitară SMURD şi 12 angajaţi SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Lugoj, care au muncit peste o oră pentru a lichida flăcările. Incendiul a fost stins înainte de a se extinde la casă şi din fericire in timpul incidentului nu au fost înregistrate victime.

Foto: ISU Timiş

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore