ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

FOTO Razboiul pe proiecte! CJ Timis ”înfruntă” primaria Timisoara cu propria maternitate

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Președintele Consiliului Județean (CJ) Timiș, Călin Dobra, a dezvăluit, astăzi, cum va arăta clădirea viitoarei maternități ”Bega”. Reprezentantul administrației județene a precizat că noua unitate medicală va oferi servicii de fertilizare in vitro.

După numai o lună de la prezentarea primelor imagini cu noua maternitate ”Odobescu”, pe care o va ridica primăria din Timișoara, pe Calea Bogdăneștilor, Consiliul Județean Timiș a decis să ”cotraatace” cu primele imagini care dezvăluie cum ar putea arăta noua maternitatea aflată în subordinea spitalului pe care îl ”deține”.

”Așa va arăta noua maternitate pe care Consiliul Județean o construiește în Timișoara, lângă Spitalul Județean”, a precizat președintele CJ Timiș, Călin Dobra, sâmbătă, 29 decembrie 2018.

Din primele imagini cu designul noii maternități, așa cum a fost gândit de proiectanți, arată că unitatea medicală de obstetrică-ginecologie va beneficia de o clădire impozantă, aceasta urmând a fi poziționată chiar lângă ”Casa Austria”, viitoarea maternitate ”Bega” urmând să se înalțe pe patru etaje. Proiectul este finanțat prin fonduri europene în valoare de 12 milioane de euro pe care îi avem aprobați prin Programul de Cooperare Transfrontalieră România – Ungaria.

”La Consiliul Județean Timiș avem în lucru, acum, Studiul de Fezabilitate, care trebuie predat până în luna martie, după care urmează licitația pentru proiectare și execuție. Consider că acest proiect este unul de excepție pe care l-am dorit și pentru care am făcut mari eforturi să îl avem aprobat deoarece ne va ajuta să rezolvăm o problemă delicată a Județului Timiș. Nou născuții și mamele au tot dreptul să beneficieze de condiții europene și acest lucru l-am avut în vedere când am gândit strategia pe domeniul sănătății”, a completat Călin Dobra.

Liderul CJ Timiș susține că un obiectiv principal este reprezentat de faptul că în cadrul instituției medicale vor fi oferite, în premieră în sistemul public din vestul țării, servicii de fertilizare in vitro. ”Așa cum v-am obișnuit până acum prin proiectele majore pe care le avem la Consiliul Județean ne gândim la viitor, ne gândim la generațiile viitoare”, a conchis Dobra, în cadrul unei postări pe o rețea de socializare, acolo unde a postat și imaginile cu noua maternitate ”Bega”.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore