Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Frictiuni intre Teatrul National Timisoara si Asociatia Timisoara Capitala Culturala Europeana

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă
Scandal între Teatrul Naţional Timişoara şi Asociaţia Timişoara Capitală Culturală Europeană, după ce delegatul teatrului în consiliul de administraţie al asociaţiei nu a primit răspuns la o solicitare în scris privind implementarea programului.

Codruţa Popo, secretar literar al Teatrului Naţional Timişoara e membru în consiliul de conducere al Asociaţiei încă din 2011, însă, la finele anului trecut, aceasta a demisionat după ce a concluzionat că nu i se respectă calităţile de membru.

„În anul 2011, directorul general al Teatrului Național a propus, iar adunarea generală a votat ca membru în consiliul director pe secretarul literar al instituției (devenit ulterior consultant artistic). Recomandarea se întemeia pe competența profesională a doamnei Popov, nu pe funcția de reprezentare, datorată relațiilor de muncă încheiate de aceasta cu Teatrul Național. În plus, doamna Codruța Popov este membru al Asociației, independent de angajarea sa în Teatrul Național.

Firește, comunicarea îmbracă multe forme, și, fără să încercăm în vreun fel minimalizarea activității Asociației, nu putem ignora sintagma „bord activ” utilizată de actualul director executiv, referitoare la viitorul consiliu director, în condițiile în care „reprezentantul Teatrului Național,”, alături de ceilalți membri ai actualului consiliu director, a răspuns de fiecare dată solicitărilor venite din partea echipei executive, iar activitatea sau pasivitatea identificate în distanțele mari sau mici dintre ședințele consiliului au fost întotdeauna stabilite la nivel executiv. Tot din această perspectivă, menționăm că răspunsul la documentul prin care doamna consultant artistic își anunță retragerea din consiliul director, transmis de aceasta în data de 18 decembrie 2017, a primit un răspuns de la directorul executiv la o zi după apariția publică în cadrul căreia a făcut aceste afirmații, deci cu o lună mai târziu”, transmite Treatrul Naţional Timişoara.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare