GAFA care costă eMAG peste 1.000.000 de lei, de Black Friday, în România. Cum și-a făcut retailerul ”Vinerea Neagră” și mai neagră

- Advertisement -
Cel mai tare retailer on-line din țara noastră a dat-o în bară aseară. Chiar dacă nu a fost vineri (vinerea neagră sau black friday, ci mai degrabă black sunday – duminica neagră), cei de la eMAG au făcut-o lată.

Produse ce valorează de la câteva mii și chiar zeci de mii de lei per unitate au fost vândute, DIN GREȘEALĂ, cu prețuri de maximum 8 LEI. De exemplu, un telefon Samsung Galaxy S4 (foto, dreapta) a putut fi cumpărat la prețul de 1 leu, redus de la 1.449 lei, un televizor LED Smart TV 3D Philips, 117 cm, Full HD a fost redus de la 4.246 de lei la 3 lei, Ultrabook Dell Studio XPS Duo 12 a fost redus de la 4.796 de lei la 3 lei.

”Satisfacția clientului este foarte importantă pentru noi și vom onora absolut toate comenzile, iar produsele vor fi expediate rapid”, a declarat Iulian Stanciu, directorul general eMAG.

Valoarea totală a reducerilor greșite este de 1.157.200 de lei. Cea mai mare reducere, de 11.190 lei, a fost aplicată unui echipament de rețea, un switch Cisco Catalyst 2960, care a putut fi cumpărat la prețul de 8 lei față de prețul de listă de 11.190 lei. În intervalul în care produsele au fost listate cu prețurile greșite, de la 20.30-22.59, au fost comandate, în total, 730 de produse, informează blogul retailerului.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Romania, cea mai proasta piata din Europa pentru comert online?

Comerțul online din România este promovat ca o industrie...

Din 2015, şoferii pot afla online cum se circulă pe șoselele din România. Ce pregătește CNADNR

CNADNR are planuri mari pentru 2015. Compania intenţionează să...

Stația de epurare de la Timișoara s-a deschis, on-line, pentru vizitatori

Aplicația, care poate fi accesată direct de pe prima...

Vreți reducerea CAS? Creștem IMPOZITELE pe case, mașini și… tot ce se poate!

Noul Cod Fiscal, elaborat de Guvern, aduce o serie...

Din aceeași categorie

Categorii Populare