Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriNational si InternationalGAFA care costă eMAG peste 1.000.000 de lei, de Black Friday, în...

GAFA care costă eMAG peste 1.000.000 de lei, de Black Friday, în România. Cum și-a făcut retailerul ”Vinerea Neagră” și mai neagră

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Cel mai tare retailer on-line din țara noastră a dat-o în bară aseară. Chiar dacă nu a fost vineri (vinerea neagră sau black friday, ci mai degrabă black sunday – duminica neagră), cei de la eMAG au făcut-o lată.

Produse ce valorează de la câteva mii și chiar zeci de mii de lei per unitate au fost vândute, DIN GREȘEALĂ, cu prețuri de maximum 8 LEI. De exemplu, un telefon Samsung Galaxy S4 (foto, dreapta) a putut fi cumpărat la prețul de 1 leu, redus de la 1.449 lei, un televizor LED Smart TV 3D Philips, 117 cm, Full HD a fost redus de la 4.246 de lei la 3 lei, Ultrabook Dell Studio XPS Duo 12 a fost redus de la 4.796 de lei la 3 lei.

”Satisfacția clientului este foarte importantă pentru noi și vom onora absolut toate comenzile, iar produsele vor fi expediate rapid”, a declarat Iulian Stanciu, directorul general eMAG.

Valoarea totală a reducerilor greșite este de 1.157.200 de lei. Cea mai mare reducere, de 11.190 lei, a fost aplicată unui echipament de rețea, un switch Cisco Catalyst 2960, care a putut fi cumpărat la prețul de 8 lei față de prețul de listă de 11.190 lei. În intervalul în care produsele au fost listate cu prețurile greșite, de la 20.30-22.59, au fost comandate, în total, 730 de produse, informează blogul retailerului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Romania, cea mai proasta piata din Europa pentru comert online?

Comerțul online din România este promovat ca o industrie inovativă ce beneficiază de creșteri...

Aleşii CLT au decis: timişorenii nu merită reducere de 20% la abonamentele Timpark

Un vot în plus, de atât era nevoie la plenul Consiliului Local Timişoara de...

Din 2015, şoferii pot afla online cum se circulă pe șoselele din România. Ce pregătește CNADNR

CNADNR are planuri mari pentru 2015. Compania intenţionează să atribuie prin achiziţie directă un...