Aleşii CLT au decis: timişorenii nu merită reducere de 20% la abonamentele Timpark

Date:

Un vot în plus, de atât era nevoie la plenul Consiliului Local Timişoara de astăzi pentru ca proiectul care prevedea reducerea preţului abonamentelor Timpark cu 20% pentru timişoreni să treacă. Primarul Nicolae Robu a anunţat săptămâna trecută să măsura vine ca o completare la reducerile de care au parte timişorenii care circulă cu vehiculele RATT. Pentru a fi pusă în aplicare, era nevoi şi de votul aleşilor din CLT.

„Vom reduce tarifele la parcare în toate zonele pe sistemul de parcare Timpak pentru cetăţenii cu domiciului în Timişoara şi pentru acele maşini ale lor care sunt înmatriculate aici. Aceşti cetăţeni sunt contribuabili, îşi plătesc taxele şi impozitele la Direcţia Fiscală a Municipiului Timişoara şi am considerat că putem să le oferim această reducere la tarifele de parcare.Eu îi rog pe toţi cei care locuiesc în Timişoara, dar nu şi-au schimbat buletinele şi nu şi-au înmatriculat maşinile aici să facă acest lucru. Timişoara este un oraş deschis, un oraş îmbietor, un oraş cu vocaţie de capitală, iar o capitală este îmbietoare. Îndemn eu ca primar al Timişoarei cât mai mulţi cetăţeni au acestei ţări să vină în Timişoara că vor trăi bine aici. Avem locuri de muncă, avem nevoie de forţă de muncă”, spunea edilul.

La votul proiectului, aleşii s-au împărţit pratic în două tabere: alianţa PNL –UMDR şi Ilare Bordeaşu de la ALDE care au fost pentru şi independentul Adrian Orza, Raluca Popescu de la PMP și consilierii PSD Ioan Szatmari, Lucian Taropa, Ioan Mateescu, Ion Ieremia, Luminița Țundrea, Gabriela Popovici și Dan Idolu care s-au abţinut de la vot. Proiectul a picat cu 13 voturi pentru.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare