Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Aleşii CLT au decis: timişorenii nu merită reducere de 20% la abonamentele Timpark

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Un vot în plus, de atât era nevoie la plenul Consiliului Local Timişoara de astăzi pentru ca proiectul care prevedea reducerea preţului abonamentelor Timpark cu 20% pentru timişoreni să treacă. Primarul Nicolae Robu a anunţat săptămâna trecută să măsura vine ca o completare la reducerile de care au parte timişorenii care circulă cu vehiculele RATT. Pentru a fi pusă în aplicare, era nevoi şi de votul aleşilor din CLT.

„Vom reduce tarifele la parcare în toate zonele pe sistemul de parcare Timpak pentru cetăţenii cu domiciului în Timişoara şi pentru acele maşini ale lor care sunt înmatriculate aici. Aceşti cetăţeni sunt contribuabili, îşi plătesc taxele şi impozitele la Direcţia Fiscală a Municipiului Timişoara şi am considerat că putem să le oferim această reducere la tarifele de parcare.Eu îi rog pe toţi cei care locuiesc în Timişoara, dar nu şi-au schimbat buletinele şi nu şi-au înmatriculat maşinile aici să facă acest lucru. Timişoara este un oraş deschis, un oraş îmbietor, un oraş cu vocaţie de capitală, iar o capitală este îmbietoare. Îndemn eu ca primar al Timişoarei cât mai mulţi cetăţeni au acestei ţări să vină în Timişoara că vor trăi bine aici. Avem locuri de muncă, avem nevoie de forţă de muncă”, spunea edilul.

La votul proiectului, aleşii s-au împărţit pratic în două tabere: alianţa PNL –UMDR şi Ilare Bordeaşu de la ALDE care au fost pentru şi independentul Adrian Orza, Raluca Popescu de la PMP și consilierii PSD Ioan Szatmari, Lucian Taropa, Ioan Mateescu, Ion Ieremia, Luminița Țundrea, Gabriela Popovici și Dan Idolu care s-au abţinut de la vot. Proiectul a picat cu 13 voturi pentru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...