Grindina-Sanandrei-2

În ultimele zile, timișenii au avut parte de condiții meteorologice extreme. Dacă ziua temperaturile au fost ridicate, seara a adus furtuni și grindină. De data aceasta însă grindina a fost de dimensiunea unui pumn.

Furtuna care s-a abătut asupra Timișoarei și Timișului a adus și grindină, de dimensiunea unui pumn, în Sânandrei și alte localități din apropiere. Un cititor ne-a trimis mai multe imagini, cu bucățile mari de gheață pe care le-a găsit în curte.

Luni seară, județul Timiș s-a aflat sub cod portocaliu de furtună. Pentru ziua de marți meteorologii au emis o infomare de caniculă și instabilitate atmosferică.

„Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi în cea mai mare parte a ţării. Îndeosebi în zonele de deal şi de munte vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, mai ales în cursul după-amiezelor şi al serilor. Vor fi averse cu caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi izolat grindină”, au transmis meteorologii

.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here