ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Grindină cât pumnul în apropiere de Timișoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În ultimele zile, timișenii au avut parte de condiții meteorologice extreme. Dacă ziua temperaturile au fost ridicate, seara a adus furtuni și grindină. De data aceasta însă grindina a fost de dimensiunea unui pumn.

Furtuna care s-a abătut asupra Timișoarei și Timișului a adus și grindină, de dimensiunea unui pumn, în Sânandrei și alte localități din apropiere. Un cititor ne-a trimis mai multe imagini, cu bucățile mari de gheață pe care le-a găsit în curte.

Luni seară, județul Timiș s-a aflat sub cod portocaliu de furtună. Pentru ziua de marți meteorologii au emis o infomare de caniculă și instabilitate atmosferică.

„Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi în cea mai mare parte a ţării. Îndeosebi în zonele de deal şi de munte vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, mai ales în cursul după-amiezelor şi al serilor. Vor fi averse cu caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi izolat grindină”, au transmis meteorologii

.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore