Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Hoţ beat prins de colegii de muncă şi patron supărat pe un angajat! Totul în acelaşi loc în două zile consecutive!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

Hoţ beat prins de colegii de muncă şi patron supărat pe un angajat! Totul în acelaşi loc în două zile consecutive! 1Un bărbat beat a încercat să facă rost de nişte bani uşor furând motoarele unei macarale pe care o folosea la o lucrare de mansardare a unui bloc din Timişoara. Infractorul a fost însă prins şi imobilizat de colegi, scena devenind pe alocuri chiar amuzantă! În cele din urmă bărbatul a fost predat poliţiştilor.

Vedeţi filmul evenimentului [jwplayer mediaid=”4244″]Hot prins de colegi

Întâmplarea face ca la aceeaşi adresă, a doua zi alţi doi muncitori să fie protagonişti. Se pare că unul dintre ei, şef fiind, a dorit să-i arate subalternului cum ştie el să rezolve situaţiile de criză!

Vedeţi filmul aici! [jwplayer mediaid=”4248″]Angajat batut!

O.T.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare