Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialHunedorean inarmat, arestat dupa ce lovit in fata o politista locala, la...

Hunedorean inarmat, arestat dupa ce lovit in fata o politista locala, la Timisoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Doi bărbați agresivi au fost depistați de polițiștii locali în centrul Timișoarei. Cei doi sunt cercetați pentru ultraj după ce au încercat să scape lovindu-i pe agenții Poliției Locale.

Polițiștii locali care au patrulat acest weekend, în zona centrală, au fost nevoiți să intervină în două cazuri cu violență, luând imediat măsurile legale în aceste cazuri, deși au fost ei înșiși agresați de cei depistați.

Primul dintre cele două cazuri a avut loc în seara zilei de vineri, în jurul orei 23:00, când polițiștii locali aflați pe strada Alba Iulia, au fost sesizați de un bărbat în vârstă de 40 de ani că a fost înjurat și scuipat de un alt bărbat, în Piața Victoriei. Imediat polițiștii locali s-au deplasat pentru a verifica aspectele relatate, identificându-l pe P.V., în vârstă de 39 de ani, din Timișoara. Când a fost luat la întrebări, acesta a devenit agresiv, lovindu-l pe unul din polițiștii locali cu pumnul în zona abdominală. Cel în cauză a fost sancționat cu 1.000 lei conform Legii 61/1991 republicată pentru proferarea de injurii și a fost predat polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Un al doilea caz a avut loc sâmbătă, în jurul orei 23:45, în Piața Victoriei, când patrula de polițiști locali a observat pe platoul din fața Operei un bărbat care tulbura liniștea publică și agresa persoanele din zonă, fiind într-o avansată stare de ebrietate. Mai mult, acesta avea asupra sa și un cuțit (foto, sus). Bărbatul a fost identificat în persoana lui G.N., în vârstă de 37 de ani, din Hunedoara. Cel în cauză a devenit agresiv la somațiile polițiștilor locali de a se supune controlului corporal, lovind cu pumnul în fața polițista locală aflată în patrulă. Acesta a fost însă imediat imobilizat și încătușat fiind predat polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor pentru comiterea infracțiunii de ultraj.

În ambele cazuri, după prezentarea în fața procurorilor, pe numele celor doi au fost emise mandate de arestare preventivă pe 29 și respectiv 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Polițist local din comuna Dumbrăvița, reținut pentru falsificarea a zeci de procese-verbale de contravenție

Richard Meleșcanu, polițist local pe raza comunei Dumbrăvița, a fost reținut, ieri, pentru 24...

Politistul local care a jignit grosolan un fotoreporter din Timisoara, in Comisia de disciplina. Asteptam sanctiunea!

Agentul Avramescu a ajuns în Comisia de Disciplină a Compartimentului Control Intern din cadrul...

Cerșetor AGRESIV și ”bogat” depistat de jandarmi pe o stradă din Timișoara. Ce sumă FABULOASĂ avea asupra lui

În ultima zi a săptămânii trecute, adică pe data de 5 aprilie 2015, la...