ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

FOTO Tramvaiul lui Mos Crăciun circula, incepand de luni, la Timisoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Societatea de Transport Public Timişoara (STPT) a anunțat că scoate pe șinele din capitala Banatului ”tramvaiul lui Moș Crăciun”, începând de săptămâna viitoare.

Devenit tradiție în orașul de pe Bega, STPT a înștiințat vineri, 13 decembrie, că, așa cum o face în fiecare an, și în 2019 a ”decorat” un tramvai Armonia, care a primit titulatura de ”tramvaiul lui Moş Crăciun”, acesta urmând să circule între 16 și 26 decembrie 2019.

Traseul pe care circulâ ”tramvaiul lui Moș Crăciun” va fi pe linia 6, iar călătoriile vor fi, conform tradiției, gratuite.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore