Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

OPINIE-INCREDIBIL! Ladislau Giurisici, „patronul” Campionatului de Automobilism Timiş, instigă piloţii competiţiei împotriva site-ului Vocea Timişului şi a redactorului nostru sportiv

- Advertisement -

 

 

După ce site-ul nostru a avut „curajul” să scoată la iveală ilegalităţile, de natură economică şi nu numai, care se fac în cadrul Campionatului de Automobilism Timiş, Principalul pion al organizării acestei competiţii – Ladislau „Lola” Giurisici – a trimis, sub protecţia „anonimatului” (folosindu-se de o altă adresă de e-mail decât cea personală) tuturor sportivilor ce concurează în competiţia mai sus amintită, dar şi celor care au renunţat demult să mai facă acest lucru, însă erau abonaţi la noutăţile pe care ACR le organizează în Timiş, e-mail ce depăşeşte imaginaţia oricărui redactor de ştiri generale, nu doar sportive.

Lola îl acuză voalat pe redactorul sportiv al site-ului Vocea Timişului, de faptul că este „împotriva sportului şi sportivilor timişeni”, acuzaţie total gratuită, asta în condiţiile în care portalul nostru duce chiar o campanie de atragere a sponsorilor spre sportivii din Timiş.

Problemele organizatorului au apărut după ce Vocea Timişului a publicat un material în care unul dintre piloţii care participa în 2012 în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă – Raul Szene, a participat la penultima etapă a ediţiei trecute a Campionatului de Automobilism Timiş, iar pilotul timişorean, nemulţumit de „tactica” organizatorului, a făcut unele declaraţii deloc plăcute la adresa acestuia, materialul putând fi citit AICI. Trebuie menţionat că de la publicarea acestui material, „Lola” Giurisici nu a mai trimis nici un comunicat referitor la competiţiile pe care ACR Timiş în colaborare cu societatea sa – Lola Consulting – le promovează în judeţul nostru, redactorul nostru fiind nevoit să obţină informaţiile necesare anunţării evenimentelor ACR din alte surse, aşa cum se poate citi AICI. De asemena menţionăm că adresa noastră de e-mail, redactie@voceatimisului.ro, îi stă la dispoziţie atunci când are ceva de „comunicat”, sau dacă doreşte să uzeze de dreptul său la replică.

Revenind la e-mailul expediat de Giurisici, acesta foloseşte unele cuvinte nu tocmai demne de un „diplomat inginer” aşa cum se semnează acest domn „Lola”, pe numele său întreg – Giurisici Firuleasă Ladislau Marius. Acesta foloseşte, la adresa colegului nostru, termeni precum: „nenorocit care se dă om de presă”, „golan”, „neprofesionist şi mincinos”, indirect „porc” sau „tip de cea mai joasă speţă”, „impostor”, „laş”, „prăpădit” şi „fără caracter”. Acesta mai menţionează că toţi cei implicaţi în această competiţie sunt „intelectuali”, enumerând aici, printre altele mecanici auto, vânzători, patroni de firme şi muncitori, pe lângă cei ce intră în adevăratul sens al cuvântului în categoria amintită – avocaţi, medici sau profesori.

În aceeaşi „oală” a fost băgat şi pilotul Raul Szene, apelativele de mai sus fiindu-i adresate şi lui în mare parte, dar vă lăsăm pe dumneavostră să citiţi în întregime e-mailul expediat de „Lola” şi publicat pe un blog ce aparţine unuia dintre arbitrii ACR. Textul se vrea în limba română şi a fost publicat cuvânt cu cuvânt şi literă cu literă aşa cum a fost postat atât pe blogul mai sus amintit cât şi în e-mailurile adresate sportivilor.
„NOI,SPORTIVII, NE-AM SATURAT sa fim tavaliti in noroi de un nenorocit care se da om de presa, octavian pinteuan (numerita sa-i scriem numele cu majuscule), de o fituica pe care nici dracu nu aauzit de ea, vocea timisului (idem la majuscule) campionatul in care concuramde ani de zile,in care ne-am format ca sportivi si multi dintre noi ne-amformat ca si oameni, pentru ca de tineri am concurat, sa fie terfelit si sadevina bataia de joc a unor nerealizati, gen szene raul, care e paralel totalcu acest sport, a castigat si el odata la debutanti (incepatori mai peromaneste) la FRAS si cand a venit sa dea piept cu noi, adevaratii sportivi auto timiseni s-a facut de ras, a gresit traseul, a gresit intrarea in CO, habarnu a avut ce cauciucuri sa alega la proba pe iarba, iar la timpi ce sa maivorbim, l-au batut si copiii de 15 ani (vezi timpii realizati la Dumbravita).
NE-AM SATURAT ca rezultatele noastre, obtinute pe merit, cufairplay si sportivitate, cu multe sacrificii sa devina tinta batjocurii unorgolani (ne cerem mii de scuze adevaratilor oameni de presa timiseni, pe care-istimam si apreciem, dar aste e, nu exista padure fara uscaturi) din care unulse crede om de presa, total neprofesionist si mincinos, avid doar dupa scandalsi negativism, si unul se crede sportiv, idem total neprofesionist, care credeca imaginea se face cu bani nu cu munca si cu caracter (de care duce lipsatotala).
NE-AM SATURAT ca imaginea noastra si a competitiei in careconcuram, Campionatul Timis, care asa bun sau rau (se mai intampla uneori) cumeste, e singurul care ne ofera posibilitatea sa facem sport automobilstic, sane varsam andrenalina pe teren de sport,in cadru legal, si nu pe strada, ilegal,si suntem mandri ca concuram in campionatul cu cea mai mare traditite din tara,16 editii, sa fie improscata cu rahat de niste neaveniti, din care unulreprezinta un ghinion pt. presa prin faptul ca face parte din ea, si unulreprezinta un ghinion pentru sportul auto prin faptul ca se CREDE sportiv.
NE-AM SATURAT ca oamenii care ne apreciaza meritele, care neiubesc pe noi, sportivii si iubesc acest sport, spectatori, sponsori, mass-media,fani, arbitri si de ce nu, organizatori, sa “guste din laturile” (adicamancarea preferata a porcilor) acestor tipi de cea mai joasa speta, care stiuca nu le citeste nimeni fituica prapadita si veninul pe care-l varsa prin ea siatunci recurg la retele de socializare, fiind si lasi.
NE-AM SATURAT d-le Lola sa nu luati masuri impotriva acestornemernici care ne discrediteaza atat pe noi sportivii, cat si intreg sportultimisan, imaginea municipiului Timisoara si a judetului Timis. In final, vreausa le spun ceva acestor impostori: PRAPADITILOR (pinteuan si szene)
NE-AM SATURAT sa fim noi cei care citesc si tac, NOISUNTEM  ADEVARATI SPORTIVI (asa cum tuszene nu vei fi niciodata), NOI SUNTEM OAMENI CU CARACTER (ceea ce nu stii tuce inseamna, pinteuane) IN VIATA EXTRASPORTIVA printre noi sunt MUNCITORI, MECANICIAUTO, VANZATORI dar si DOCTORI, MANAGERI, AVOCATI, OFITERI, PROFESORI, DIRECTORI,PATRONI DE FIRME, ADICA INTELECTUALI, asa ca CUM VA PERMITETI VOI PRAPADITILOR SAVA BATETI JOC DE NOI, SA NE FACETI PERICULOSI, CRIMINALI, CA ERA SA OMORAMSPECTATORI, SA NE IMPROSCATI CU BALELE VENINULUI VOSTRU, NENOROCITILOR MINCINOSI
NE-AM SATURAT sa loviti in ce avem mai sfant, MEMORIA IUBITEINOASTRE COLEGE DANIELA ZAHARIE. NENOROCITILOR VOI, CU LIPSA VOASTRA DE RESPECT,CARACTER SI OMENIE, NICI MACAR SA VA GANDITI LA DANIELA NU AVETI VOIE, DAR SAMAI SCRIETI DESPRE EA MINCIUNI, SA INTINATI MEMORIA FETEI CU PORCARIILE VOASTRE MINCINOASE.
NE-AM SATURAT sa tacem,de acum incolo vom raspunde NOI acestorNEMERNICI care pangaresc ideea de sport.
SPORTIVI, MOTTOUL NOSTRU VA FI :
PINTEUAN SI SZENE SUNTIMPOTRIVA SPORTULUI SI SPORTIVILOR TIMISENI
P.S.Vom realiza un serial in care va vom arata de unde a pornit ura acestuipinteuan impotriva noastra,relatia lui “deosebita” cu szene, si mai nou o altarelatie deasemenea “benefica” pt. pinteuan,cu un alt grup de oameni, deasemeneanerealizati sportiv in mod cinstit, exclusi din structurile sportive ACR  pe motive de incorectitudine, cu care a datmana pentru ponegrirea Campionatului Timis, a organizatorilor acestuicampionat, si a sportivilor din acest campionat”.

Domnule Lola, ştiţi de unde ştim faptul că această „capodoperă” vă aparţine personal? Datorită folosirii unor termeni „specifici” vocabularului dvs. şi aici nu facem referire la cuvintele „insalubre” folosite în acest text. Ultimul lucru pe care l-am adăuga ar fi să ne specifice acest domn Lola, unde şi când a scris colegul nostru ceva „rău” despre sportivii din aceast Campionat sau despre competiţia în sine, singurul subiect abordat la modul negativ fiind lipsa „profesionalismului” organizatoric şi ATÂT.

Pe această cale vă informăm că redactorul nostru, a cărui nume nu l-am amintit pentru ca cei implicaţi sau nu în acest fenomen să nu creadă că-i facem „reclamă” (nume pe care domnia sa Giurisici nu a fost capabil să-l scrie niciodată în textul de mai sus în mod corect) va fi prezent la următorul eveniment organizat de dvs., chiar în acest weekend, la Raliul Mărţişorului – Timişoara 2013.

Aşteptăm REPLICA, decentă… .

Semnat: Întreaga redacţie Vocea Timişului
foto: Facebook.com

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore