FOTO INCREDIBIL! Organizatorul Campionatului de Automibilism al judeţului Timiş îşi bate joc de proprii sportivi!

- Advertisement -

Situaţie fără precedent în istoria sportului timişorean. Pe parcursul acestei ediţii a Campionatului de Automobilism al judeţului Timiş s-au înscris trei echipe şi anume: Sport Masters Year 2013, Schoko Baroque Racing şi Kremsmueller, ultima dintre ele nefiind între simpatiile principalul pion al organizării competiţiei – Ladislau Giurisici. Motivul pentru care Giurisici nu-i „are la suflet” pe piloţii Kremsmueller sunt strâns legate de participarea la finele sezonului 2012, în cadrul competiţiei, a pilotului Raul Szene, cel care a „demascat” o parte dintre înşelăciunile făcute de organizatori (vezi AICI), între care se număra şi lipsa eliberării unei facturi sau chitanţe pentru plata înscrierii etapă de etapă, practică ce a fost „eliminată” din acest an, conform spuselor unuia dintre piloţi.

În afara faptului că pe lista cu echipele şi piloţii fiecăreia dintre acestea nu era trecut corect nici numele echipei, fiind scris Kremsmuller, în înşiruirea piloţilor, aşa cum se poate vedea în imagine, sunt trecuţi cinci piloţi sub titulatura „nesemnificativ”, în timp ce al şaselea, Florin Staici – sportiv cu ştate vechi în spoturile automobilistice bănăţene – era trecut: „milogu’ de Staici”!!!

 

 

Pagina a fost captată şi trimisă redacţiei noastre chiar de un „apropiat” al acestui sport, însă, datorită faptului că în weekend a avut loc o nouă etapă a competiţiei judeţene, „defecţiunea”, care a durat până vineri, a fost „remediată”.

Contactat de redactorul Vocea Timişului, Florin Staici s-a rezumat să comenteze doar atât: „Ce părere să am? Ştiu, am văzut şi eu acum două zile, am rămas fără cuvinte. O să îi dau în judecată” ne-a confirmat pilotul.

Imaginea a fost captată după afişarea rezultatelor etapei a opta, iar între timp s-a desfăşurat şi etapa a noua, odată cu care s-a refăcut şi lista completă aşa cum era şi normal. Acesta a fost afişată pe www.autokartbanat.ro, site-ul oficial al competiţiilor organizate de ACR Timiş, sub comanda lui Ladislau Giurisici (preşedintele comisiei de Automobilism şi Karting Timiş).

În concluzie ne întrebăm, referitor la fraza pe care chiar Giurisici a distribuit-o piloţilor din propriul campionat „SPORTIVI, MOTTOUL NOSTRU VA FI: PINTEUAN SI SZENE SUNTIMPOTRIVA SPORTULUI SI SPORTIVILOR TIMISENI” (cu greşelile gramaticale ce-i aparţin), cine e împotriva sportivilor domnule Giurisici?

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img