Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriInvitați de la Berlin la Ponton Casa Baraj, în weekend. Robosonic vine...

Invitați de la Berlin la Ponton Casa Baraj, în weekend. Robosonic vine sub stelele Văliugului

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Starea de libertate care se simte în această locație, departe de betoanele orașului, este unul din motivele principale pentru care trebuie să vizitezi în fiecare săptămână pontonul de la Casa Baraj. Robosonic aduc feerie în micul paradis de lângă lac, cu un set original sub stelele Văliugului. Petrecerea începe după ora 23:00 și cheamă la dans cel mai frumos public din vestul țării pentru o sesiune nocturnă ce se sfârșește cu soarele dimineții pe cer.

Băieții au luat cu asalt întreaga lume, din 2012, cu mega track-ul Worst Love. Piesa a înregistrat record după record, ajungând pe prima poziție a topului lunar Resident Advisor și pe poziția 35 a celor mai ascultate piese ale anului. A urmat un alt release imens, demn de senzații tari, The Edge sub numele său, care a stat jumătate de an în Top 100 al celor mai bune piese deep house de pe Beatport. Cu un background ce însumează șapte ani de activitate muzicală în formula Robosonic, artiștii vin pregătiți de show la Casa Baraj. Evenimentul începe, însă, mult mai devreme, chiar din timpul zilei. John Trend și Elless aduc vibe-ul soulfull pentru cei ce se strâng la plajă și au poftă de un warm up party cu ochelari de soare pe ochi.

După o săptămână petrecută în oraș, Ponton Casa Baraj este tot ce ai nevoie pentru a te încărca de energie și dragoste de viață!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare