Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialJandarmii Grupării Mobile din Timişoara contribuie la salvarea de vieţi prin donarea...

Jandarmii Grupării Mobile din Timişoara contribuie la salvarea de vieţi prin donarea de sânge

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Conform parteneriatului încheiat cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timişoara, jandarmii Grupării Mobile au donat sânge, la sediul instituţiei noastre, din Timişoara, str. Gh. Bariţiu nr. 19-21, pentru a putea astfel să salveze vieţi sau să refacă rezervele de sânge.

”Aşa cum spuneam şi anii trecuţi, mereu este nevoie de sânge. Uneori este nevoie urgentă de anumite grupe, iar alteori, pentru efectuarea unor transfuzii, avem nevoie de rezerve, din toate grupele. De aceea, Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Timişoara aşteaptă şi alţi donatori, iar ajutorul mass-media este, de asemenea, binevenit”, a declarat directorul Centrului, dr. Cristina Ghiocel.

Prin participarea la această acţiune, jandarmii din Gruparea Mobilă, doresc să fie alături de oameni, prin spiritul lor voluntar, nu numai prin misiunile desfăşurate ci şi prin astfel de acţiuni umanitare menite să salveze vieţi.

Şi în urmă cu trei luni, 140 de jandarmi au mai donat sânge în cadrul acţiunii iniţiate la nivelul ţării, având în vedere lipsa de sânge din spitalele României. De menţionat că nu este prima acţiune de acest fel care se desfăşoară la nivelul Jandarmeriei Române şi al Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara. Vă reamintim că la acțiunea precedentă de donare de sânge, jandarmii au primit bonuri de masă cu care au cumpărat produse alimentare pe care le-au donat adolescenţilor de la Centrul Mamă-Copil din Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...