Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăTimp LiberPamfletJudețul Timiș are un nou SFÂNT! Sfântu' Titu, de la Sfântu-așteaptă, prietenu'...

Județul Timiș are un nou SFÂNT! Sfântu’ Titu, de la Sfântu-așteaptă, prietenu’ lu’ Preafericitu’

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Partidul Social Democrat a început ”reconstrucția” la nivelul județului Timiș. După ce organizația județeană a PSD Timiș a dat un popă pe post de mare senator (”Domnul Părinte Senator”), fiind vorba despre Ilie Sârbu, acum, la cârma Consiliului Județean Timiș a ajuns un sfânt! Nu, nu a fost luat nici de DNA și nici de DIICOT, ci doar s-a convertit într-un mare Sfânt. Sfântu’ Titu Bojin.

Cel puțin asta încearcă o televiziune locală s-o suge-reze. Pagina de Facebook a televiziunii a distribuit imaginea alăturată cu textul. ”Ultima oră! Titu Bojin șeful PSD Timiș a rămas cel mai curat și cinstit președinte (PSD) de consiliu județean din țară! în dosarul deschis la Parchetul General președintele PSD Timiș Titu Bojin a rămas doar în calitatea de suspect! Mai rămane în ghearele DNA Ilie Sarbu și în „ciocul” DNA-ului Adam Crăciunescu pentru un tun la păduri de 200 milioane de euro!”. Asta pentru ca nimeni să nu aibă dubii despre ”calitățile” de sfânt al pesedistului. De precizat că, exceptând diacriticele, nu am modificat nimic în text, deci exprimarea aparține paginii de Facebook a televiziunii care a făcut marele anunț.

Revenind la Sfântu’ Titu, să-i fi crescut oare aura de pe cap ca recompensă că-l face cetățean de onoare pe Preafericitul și Preasfântul și Preatimișeanul Patriah Daniel? Să-i fi apărut aripi pentru că are toate șansele să-și ia zboru’ mult mai repede de a i se încheia mandatul din fruntea CJT? Cert e că nenea director de la televiziunea cu pricina este tocmai consilierul Sfântului Titu.

Domnu’ Stelu, putem să lăsăm titlul de ”Pupincuroșenia Pământului” Antenei 3?

PS 1: Oameni buni, încă n-ați auzit vorba aia care spune ”Fă ce zice popa, nu ce face popa”?

PS 2: Și-acum să ne rugăm: ”Sfântu’ Titu, care ești prin cerurile CJT-ului…”

PS 2 și-un sfert 🙂 : Acesta este un  pamflet și trebuie tratat ca atare, inclusiv de pesediști și chiar de domnu’ director. Restu’ știu că nu pun la suflet!

Sfântu-Titu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare