Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Kamelia și George Hora vin la Balul Bobocilor! Cei mai îndrăgiți artiști timișoreni sunt gata de ”sezonul balurilor”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

Balul Bobocilor este visul oricărui elev nou-intrat la liceu și, de ce nu, aflat în primul an de facultate. Sezonul acestui gen de evenimentele, care de cele mai multe ori se suprapun câte două sau chiar mai multe, stă să înceapă.

Unii artiști nu iau în calcul acest gen de spectacole, nici dacă aceștia fac parte din ”breasla locală”, însă nu este și cazul a doi dintre cei mai îndragiți și în vogă cântăreți din Timișoara. Kamelia și George Hora au dat sfoară-n țară că sunt dispuși să ”presteze” la balurile bobocilor din această toamnă.

”Cea mai bună alegere pentru Balul Bobocilor din această toamnă, Kamelia și George Hora” a anunțat solista prin intermediul rețelei de socializare Facebook.

”Petrecem împreună 60 de minute, numărăm boboci, dansăm, ne distram și facem un Bal de neuitat. Cântă alături de noi „Piesa mea preferată”, care îți va aminti cu siguranță de „Prima Oară” când te-ai îndrăgostit. Pentru voi am scris toate piesele noastre, și ne-am bucurat de fiecare dată când ne-ați arătat aprecierea prin mii de mesaje și milioane de vizualizări” sună îndemnul celor doi artiști timișoreni, care au făcut deja și un playlist: ”Ți-am pregătit o mulțime de melodii care cu siguranță te vor ridica la dans: „Vreau să-mi dai 1 LIKE”, „Studenta”, „Vara Rece”, „Ai Apărut”, „Noi 2”, „Privesc înainte” dar nu uitam nici de „Change”, „Undeva-n Balkani” sau „VIP”, a mai scris Kamelia pe Facebook, în timp ce George pregătește cel mai nou clip al său: ”Nu te uita”, a anunțat acesta în urmă cu doar câteva minute, pe aceeași rețea de socializare.

Vezi detalii pe pagina de Facebook Kamelia sau George Hora, acolo unde poți să le dai și un Like, dacă îți place muzica lor.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare