La un pas de dezastru! Un avion cu 143 de pasageri la bord a aterizat la Timişoara ca soluţie de avarie

- Advertisement -

La un pas de dezastru! Un avion cu 143 de pasageri la bord a aterizat la Timişoara ca soluţie de avarie 1Calatorie terminata cu emotii pentru pasagerii unei curse Londra-Budapesta. Avionul lor a aterizat  la Timisoara, la cererea pilotului care risca sa ramana fara combustibil pentru ca nu putea ateriza pe aeroportul din Budapesta din cauza vremii nefavorabile.

Prioritate de aterizare la Timisoara! Asta a cerut seara trecuta pilotul unei aeronave cu 143 de pasageri la bord care trebuia sa aterizeze la  Budapesta. Cauza: conditiile meteorologice nefavorabile din capitala Ungariei.

 Avionul de tip Airbus 319 zbura pe ruta Londra-Budapesta. Dupa ce au ramas in aer deasupra Ungariei mai bine de o jumatate de ora in speranta ca vremea se va imbunatati, pilotii au solicitat aprobare pentru a ateriza pe aeroportul Traian Vuia din Timisoara. Asta pentru ca aerodromul din vestul tarii se afla pe planul de zbor al pilotilor ca aeroport de rezerva. Capitanul a luat aceasta decizie ca masura de siguranta dupa ce aparatele de bord  au indicat ca mai au foarte putin combustibil. Aterizarea a decurs in conditii de maxima siguranta si fara incidente. Cei 143 de pasageri au ramas la bordul aeronavei pana cand aceasta a fost alimentata cu cherosen. Intre timp, furtuna de la Budapesta s-a domolit, iar avionul a decolat in siguranta de la Timisoara cu destinatia Ungaria.

O.T.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img