Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Low Deep T – Super concert @ Heaven Studio Timisoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °
Heaven Studio si Club Management au pregatit un concert de mare amploare pentru zona de vest! Vineri 19 octombrie, LOW DEEP T sustine cel mai asteptat concert al toamnei. Hiturile Casablanca, Big Love sau Feelings for you se aud live vineri in Timisoara.

Low Deep T este cel mai cunoscut vocalist house a zilelor noastre, care odata cu lansarea albumului Big Love in 2011, si-a cimentat locul in fruntea clasamentelor muzicale mondiale. Muzica sa combina elemente old-school, soul,beat-uri funk si afro, iar timbrul vocal al lui Low Deep T face piesele sa fie inconfundabile. Un concert de talie europeana, transforma Heaven Studio in locul de intalnire a tuturor care apreciaza muzica de cea mai inalta calitate. Vino sa canti alaturi de LOW DEEP T, hit-urile care ti-au facut vara remarcabila!

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare