Luptătorul K1, timișoreanul Daniel Corbeanu, a devenit CETĂȚEAN de ONOARE al comunei Remetea Mare FOTO/VIDEO

- Advertisement -

Vineri, 15 august 2014, odată cu debutul Rugii comunei Remetea Mare, a avut loc înmânarea titlului de cetățean de onoare al acestei localități de lângă Timișoara sportivului Daniel Corbeanu. Luptătorul K1 a primit acest titlu de la deputatul PSD de Timiș, Cătălin Tiuch.

Daniel Corbeanu s-a născut la Timișoara, pe data de 2 noiembrie 1988, însă datorită unor circumstanțe, familia sa s-a mutat la Ianova, un sat aparținător de comuna Remetea Mare. Dacă Daniel a revenit la Timișoara, după opt ani în care a locuit în Ianova, familia sportivului trăiește în continuare în micuțul sat din apropiere de Capitala Banatului.

Ținând cont de faptul că autoritățile locale din Remetea Mare încă îl consideră pe Corbeanu ”de-al lor”, cu atât mai mult cu cât sportivul se află pe o pantă ascendentă în plan profesional, reușind să câștige până acum două centuri, din care una de campion european, Consiliul Local al comunei a decis ca sportivul să fie numit cetățean de onoare al localității.

”Este o bucurie enormă pentru mine! Mi-a fost înmânat titlul de cetățean de onoare al comunei Remetea Mare și sunt mândru de asta, iar pentru acest gest țin să mulțumesc Consiliului Local Remetea Mare și primarului comunei, domnul Ilie Golubov, și nu în ultimul rând șefului de post de acolo, domnul Chira Traian. Pe această cale îi mulțumesc și domnului deputat Cătălin Tiuch, care mi-a înmânat acest titlu onorific” ne-a declarat Daniel Corbeanu.

”Sunt foarte mândru să-mi prezint elevul! De patru ani de zile lucrăm împreună și am avut un drum foarte greu. Foarte multă muncă, transpirație și seriozitate. Așa am ajuns până la acest nivel. Daniel e dublu campion național în România și este campion european la profesioniști” a spus Miki Viel, antrenorului lui Daniel.

Vezi materialul video pentru a afla de ce a spus Viel că cetățenii din Remetea au cu ce se mândri, dar și ce au spus celelalte oficialități, la înmânarea diplomei oferite lui Corbeanu.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=2ygMoUQspio&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img