53796615_2018862218229249_1467738608789094400_n

Maia Morgenstern revine la Timișoara cu un spectacol special: “Tangou final”, prima montare în care celebra actriță joacă alături de fiul său, Tudor Aaron Istodor.

”Tangou final, de Mario Diament, spune o poveste de viaţă, povestea unei actriţe, cândva o adevărată stea. Personajele sunt Valeria Durand şi Diego. Ea este o actriţă ce a cunoscut în tinereţe succesul, succes obţinut prin multe sacrificii şi compromisuri, iar de filmele ei s-au bucurat mulţi spectatori. Dispare brusc din viaţa publică atunci când ziariştii scot la iveală un secret dureros al ei: abandonarea propriului copil la naştere. El – un tânăr jurnalist care pentru a obţine un interviu în exclusivitate, se foloseşte de toate şiretlicurile şi susţine că a crescut cu filmele Valeriei Durand. Interviul se desfăşoară ca un joc, pradă – vânător, ca un tango, un balans între a domina şi a fi dominat. Ceea ce pentru Diego reprezintă un subiect perfect şi atrăgător pentru prima pagină din ziar, pentru Valeria reprezintă o dramă, trebuind să retrăiască momente dificile din trecut”, dezvăluie protagoniștii.

Motivul pentru care subiectul-bombă nu mai ajunge pe prima pagină îl vor afla spectatorii timișoreni luni, 8 aprilie 2019, de la ora 19:00, când spectacolul regizat de Moshe Yassur va fi jucat pe scena Operei Naționale Române din Timișoara.

Biletele pentru unica reprezentație a acestui spectacol la Timișoara în actuala stagiune costă, în funcție de loc, 60 sau 80 de lei și s-au pus în vânzare la Agenția Operei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here