Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Mâine, FĂRĂ APĂ la Otelec. Ce se întâmplă cu rețeaua din comună

- Advertisement -

Vineri, 19 iunie 2015, cu începere de la ora 9:00 se va întrerupe furnizarea apei potabile în Otelec. Conform unei înștiințări transmise de reprezentanții Aquatim, întreruperea este necesară pentru spălarea rezervoarelor de înmagazinare a apei și a rețelei de distribuție.

”La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă”, informează compania, care specifică faptul că reluarea furnizării apei reci va avea loc cel târziu până la ora 16:00.

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, abonații Aquatim sunt rugați să sesizeze dispeceratul companiei, la numerele de telefon 0256-201.362, 0756-119.528 non-stop.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore