Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrație"Marinari" plătiti de STPT doi ani de zile pentru a pazi vaporasele...

„Marinari” plătiti de STPT doi ani de zile pentru a pazi vaporasele trase la malul Begai

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Paradox la Societatea de Transport Public Timişoara. În lunile decembrie 2017 şi ianuarie 2018, angajaţii societăţii de transport public şi-au încasat salariile cu întârziere.

Însă, nu toţi cei care primesc lefuri lunare de la STPT şi muncesc pentru ele. Cei 25 de oameni angajaţi pe post de marinari care ar urma să conducă vaporaşele pe Bega ar fi primit salarii încă din 2016, cu toate că ambarcaţiunile stau trase la malul Begăi, din cauza unor formalităţi legislative. Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, susține că nu are cunoștință de așa ceva, însă i-a cerut managerului STPT Ioan Goia să lămurească situația.

„Dacă sunt plătiți 25 de oameni să supravegheze vaporașele în condițiile în care vaporașele nu circulă, atunci e foarte grav dacă au putut să facă și asta. Eu vorbeam despre alte lucruri în neregulă în managementul domnului Goia, dar dacă a făcut și așa ceva… . Putea să îi angajeze și să le dea concediu fără plată până când se rezolvă problema cu vaporașele. Dar să îi plătești să nu facă nimic, asta mi se pare inadmisibil. RATT este o societate… O să îi cer directorului să lămurească public situația asta”, a declarat Nicolae Robu.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare