„Marinari” plătiti de STPT doi ani de zile pentru a pazi vaporasele trase la malul Begai

- Advertisement -

Paradox la Societatea de Transport Public Timişoara. În lunile decembrie 2017 şi ianuarie 2018, angajaţii societăţii de transport public şi-au încasat salariile cu întârziere.

Însă, nu toţi cei care primesc lefuri lunare de la STPT şi muncesc pentru ele. Cei 25 de oameni angajaţi pe post de marinari care ar urma să conducă vaporaşele pe Bega ar fi primit salarii încă din 2016, cu toate că ambarcaţiunile stau trase la malul Begăi, din cauza unor formalităţi legislative. Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, susține că nu are cunoștință de așa ceva, însă i-a cerut managerului STPT Ioan Goia să lămurească situația.

„Dacă sunt plătiți 25 de oameni să supravegheze vaporașele în condițiile în care vaporașele nu circulă, atunci e foarte grav dacă au putut să facă și asta. Eu vorbeam despre alte lucruri în neregulă în managementul domnului Goia, dar dacă a făcut și așa ceva… . Putea să îi angajeze și să le dea concediu fără plată până când se rezolvă problema cu vaporașele. Dar să îi plătești să nu facă nimic, asta mi se pare inadmisibil. RATT este o societate… O să îi cer directorului să lămurească public situația asta”, a declarat Nicolae Robu.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Anturaj select! Președintele CJ Timiș, prins între interlopii Bebe Sabie și Adrian Corduneanu

Și azi totul este, nu despre capacitățile manageriale ale...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare