Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieRobu vrea sa majoreze chiria pe sediul PSD de langa gara. Suma...

Robu vrea sa majoreze chiria pe sediul PSD de langa gara. Suma infima platita in prezent

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
1.500 de lei pe lună, atât plătește PSD Timiș drept chirie pentru sediul cu etaj și curte situat pe Splaiul Tudor Vladimirescu. Contractul de închiriere a imobilului care aparține Primăriei Timișoara a fost semnat de primărie și PSD pe vremea când PNL, PSD și PC formau USL, alianță sub sigla căreia cele trei partide au candidat la alegerile locale din vara anului 2012.

După ruperea alianței, PSD Timiș a vrut să cumpere sediul, însă prețul rezultat la evaluare de 720.000 de euro a fost prea mare, iar social democrații au cerut ca din el să se scadă circa 300.000 de euro, bani cu care, susțin aceștia, au renovat clădirea. Întrebat dacă proiectul privind prelungirea contractului va fi votat în plenul de vineri, 23 februarie, Robu a explicat că nu deține informații legate de subiect.

„Nu știu, chiar nu m-am preocupat eu de subiect. Oricum trebuie să se facă o reevaluare, așa cum am spus, în raport cu legea. Legea cere să se facă și ajustări de preț dacă se consideră oportune. După informațiile pe care le-am primit, chiria ar fi mult prea jos în raport cu suprafața și cu condițiile asigurate și atunci comisia de specialitate trebuie să facă acea negociere. Evaluarea s-a făcut din punct de vedere al vânzării, există o evaluare în care se arată că prețul clădirii ar fi de 720.000 de euro. Asta evaluarea făcută de evaluatorii independenți. Dar nu s-a făcut o evaluare legat de cât trebuie să fie chiria. Asta se negociază de către evaluatorii independenți. Nu știu să vă spun că nu m-am ocupat eu subiect”, a susținut primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare